Lume, lume! Socrul Antoniei se pregateste de insuratoare si vrea sa devina pentru a treia oara tata! Ciro Castellano iubeste pe cineva in secret, de mai multi ani!

Omul de afaceri italian Ciro Castellano este socrul Antoniei si a intrat in atentia tabloidelor in urma relatiei cu Raluca Sandu, fiica lui Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF). Cei doi au avut o iubire de-o vara care s-a soldat cu nasterea unui copil. In prezent, fetita are trei ani, insa Ciro nu a recunoscut, dar nici nu a infirmat vreodata, ca ar fi copilul lui.

Distribuie pe:

fara descriereCiro Castellano, foto stangaSi lucrurile par sa fie chiar asezate, pentru ca nici Raluca nu a avut nimic de comentat in aceasta privinta, in conditiile in care isi creste fiica de una singura. Ciro Castellano a declarat pentru WOWbiz.ro ca este fericit pe deplin si, mai mult, ca urmeaza sa-si uneasca destinul cu aleasa inimii lui, femeia cu care are o relatie de 7 ani.

Omul de afaceri italian a mai fost casatorit si are doi copii cu prima sotie, pe Vincenzo, sotul Antoniei, si o fata, care locuieste in Italia.

Ciro Castellano are planuri marete, caci vrea sa fie tata pentru a treia oara. La 50 de ani ai sai, omul de afaceri isi doreste sa-si faca iubita fericita si astfel sa-i daruiasca un copil. Asadar, chiar daca s-au despartit si s-au impacat in cei sapte ani de relatie, Ciro o iubeste pe cea care-i incalzeste sufletul de atata amar de vreme.

“Iubesc copiii din toata inima! M-ati vazut cu zece femei in oras? Nu! Eu nu apar niciunde. Ciro nu apare in ziare cu femei. Eu am o relatie de sapte ani. Dupa sapte ani ma gandesc si la casatorie, dar si la un copil. Nu pot sa o las asa pe iubita mea. Si ea isi doreste sa aiba un copil cu mine”, a declarat Ciro Castellano, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate