Lumea modei, în doliu! Un celebru creator a murit dn cauza unei boli cumplite

Lumea modei este din nou în doliu, după ce unul dintre cei mai cunoscuți creatori s-a stins din viață. Vestea a șocat pe toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Doliu uriaș în lumea modei. Unul dintre cei mai importanți creatori de modă s-a stins din viață, iar vestea i-a cutremurat pe fanii săi.

Celebrul designer de modă tunisian Max Azria, care de-a lungul timpului le-a îmbrăcat pe cele mai cunoscute vedete de la Hollyood, precum Angelina Jolie, Drew Barrymore ori Halle Barry, a murit din cauza unui cancer pulmonar.
Max Azria a murit pe patul de spital din Houstan, Texas.

Citeste si: Bogdan de la Puterea dragostei negociază împăcarea cu Roxana: „Singura șansă...”

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, folosită de Ricardo? Cum s-a dat concurentul de gol: „Nu mai e atras de mine”

Citeste si: Ricardo, hotărât să părăsească Puterea Dragostei! Raluca aruncă bomba: „El merge în America în două săptămâni”

Bărbatul avea 70 de ani, iar vestea a fost confirmată de către reprezentanții casei de modă BCBGMAXAZRIA. Colaboratorii săi sunt extrem de afectați de această veste tristă.

Compania pe care Max Azria a înființat-o a dat faliment în 2018

Max a fost un adevărat vizionar, care a definit categoria modei contemporane”, este rândul scris de colaboratorii săi.

În luna ianuarie a acestui an, compania a celebrat 30 de ani de la înființare cu o colecție promovată de partenera actorului Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley.

În anul 2016, Max Azria părăsise compania, iar în anul 2018 BCGB a intrat în faliment. Atunci, Marquee Brands a decis să cumpere acest brand, împreună cu Herve Leger, cu 108 milioane de dolari.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate