Luminita Anghel, afectata teribil de moartea lui Joe Cocker: “Sunt trista ca a plecat dintre noi un om imens! Imi spunea simplu 'Lumi' si m-a tratat extraodinar"  

Moartea lui Joe Cocker a afectat-o teribil pe Luminita Anghel! Cantareata s-a ocupat de artist, in urma cu sase ani, atunci cand acesta a sustinut un concert incredibil la Vanghelion, si a ramas cu o impresie extrem de buna despre el. “Nu stiam ca este bolnav de cancer! Sunt trista si dezamagita ca a plecat dintre noi! A fost un artist imens si ma bucur ca am avut posibilitatea sa il cunosc”, a declarat cantareata pentru WOWbiz.ro

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereLuminita poveste deschis si despre orele petrecute in compania lui Cocker.“ A avut un impact placut asupra mea. M-a impresionat ca o vedeta atat de mare la nivel mondial era de o modestie rara. Joe Cocker se comporta firesc, fara fite, imi spunea “Lumi”! Tin minte ca atunci am tinut sa il conduc la aeroport, desi el s-a opus, intrucat considera ca este un efort mult prea mare din partea mea. Cum eu am fost implicata in organizarea Revelionului, in plus, mi-a si placut mult felul sau de a fi, am decis sa il duc eu la Otopeni. Impreuna cu noi a fost si staff-ul sau, dar el mi-a acordat numai mie atentie. Ne-am retras intr-un colt si a inceput sa imi povesteasca despre agricultura pasiunea lui. Imi spunea ca a mai fost in Romania, la Brasov, si a fost impresionat de mancarea noastra si, in special de rosii. Recunostea cu sinceritate ca rosiile romanesti sunt cele mai bune din lume si, atunci, eu m-am oferit sa ii trimit niste seminte, ca sa le poata cultiva. Din pacate, nu am mai pastrat legatura de atunci, pentru ca Joe era un artist foarte ocupat, dar am ramas cu o impresie excelenta despre el, un om popular, plin de umor, carismatic si , in acelasi timp, un artist desavarsit. Dumnezeu sa-l odihneasca”, a mai spus Luminita Anghel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate