Lumy Nitsa - "Fi-mi-ar scârbă" și-a șocat toți fanii cu o fotografie! Și-a pozat tatăl în sicriu

Lumy Nitsa este una dintre cele mai cunoscute românce din Statele Unite, cariera ei de vloger fiind ”impulsionată” și de parodiile făcute de Mihai Bendeac pe seama ei.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

De curând însă, Lumy Nitsa a fost nevoită să treacă printr-o dramă cumplită: tatăl ei a murit. Doar că Lumy Nitsa, românca devenită celebră din America, a făcut un gest cât se poate de controversat.

Citeste si: Doliu în lumea cinematografică! O actriță de 16 ani a avut un sfârșit tragic

Citeste si: Doliu în România! A murit un mare profesor! "A fost un om deosebit"

Citeste si: Doliu în teatrul românesc! A murit regizorul Valentin Plătăreanu

Replica prin care se identifică Lumy Nitsa, adică "Fi-mi-ar scârbă" a făcut-o cunoscută îl toată lumea, postăruile ei fiind urmărite de mii, chiar zeci de mii, de oameni și erau o sursă de inspirație pentru show-ul lui Mihai Bendeac. Cu toate acestea, puțină lumă știe că ”brandul” româncei, adică chiar replica pe care o folosește în exces, a fost ”moștenită” de la tatăl ei. ”Nu am folosit-o pentru scenă. A venit dintr-o rădăcina a mea, din trecutul meu. Tatăl meu o zicea foarte des. Tatăl meu a fost o teroare în America. A ieșit zicala asta a lui ("Fi-mi-ar scârbă", n. red.) din mine pentru prima dată la 39 de ani. Eu, când am venit în America aveam 10 ani și vedeam cum reacționa”, povestea Lumy Nitsa într-unul dintre rarele interviuri pe care le-a dat presei.

Astfel, zilele trecute, îndurerată, Lumy Nitsa a postat pe contul ei de socializar eun mesaj înduioșător. ”La revedere, tăticule... Te-ai luptat să ne aduci în America și dup-aia te-ai întors în țara ta, iar acum la cele veșnice. Mulțumesc pentru lucrurile pe care le-am învățat de la tine! Dumnezeu să ne ierte pe toți”, a scris Lumy Nitsa. Doar că, în stilul ei caracteristic, a postat și o fotografie extrem de dură: tatăl ei, în sicriu, cu un buchet de flori și o icoană.

 

Cine este Lumy Nitsa și ce a făcut-o celebră

Lumy Nitsa este o româncă stabilită în Statele Unite ale Americi. Are 5 copii, este contabilă și își descarcă nervii în filmulețe pe care le pune pe Facebook. Mai mult, felul în care o face, într-o română stâlcită, extrem de agitată de fiecare dată, dar, pare-se, suficient de bine documentată și extrem de virulentă când vine vorba de problemele societății, i-au adus un capital de imagine la care ”vedete” cu greutate de la noi din țară pot doar aspira. Mai mult, o bună bucată de vreme Lumy Nitsa - "Fi-mi-ar scârbă" a fost muza lui Mihai Bendeac, acesta având o mulțime de scenete în care o imita.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: