Lună plină. Schimbări majore pentru o zodie

Lună plină vine cu schimbări mari pentru nativii din Scorpion sau pentru acei nativi cu ascendent în această zodie.

 Lună plină. Schimbări majore pentru o zodie

In articol:

 Lună plină. Schimbări majore pentru o zodie
fazele lunii

Lună plină. Scorpionii au parte de schimbări în zona profesională, imediat după intrarea lui Venus în Berbec. Pe data de 9 februarie 2020, duminică, vom avea parte de lună plină.

„Venus intră în Berbec. La voi se întâmplă în zona profesională. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc, însă trebuie să fiți mai onești.

Să nu vă ascundeți, să spuneți lucrurile pe nume. Fiți curajoși!

Pentru cei care au copii, veți deveni mai atenți la nevoile lor. Vă faceți un plan de lungă durată. Aveți grijă. E Lună Plină la sfârșitul săptămânii. Pentru cei care nu și-au dat seama de drumul lor profesional... se vor întâmpla niște lucruri.

(...) Trebuie să vă gândiți. Și dacă sunteți la pensie, poate vă găsiți o pasiune nouă. Nu mai lăsați să treacă timpul", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

 Lună plină. Schimbări majore pentru o zodie
zodia scorpion

Lună plină- când se formează

Luna plină este faza lunară care apare atunci când Luna văzută de pe Pământ apare complet luminată de Soare.

Aceasta se întâmplă când Luna este în opoziție cu Soarele, adică Pământul se află aproximativ pe linia care unește Luna cu Soarele, mai exact atunci când longitudinea ecliptică a Soarelui și a Lunii diferă cu 180 de grade.

Eclipsele de lună pot avea loc numai în faza de lună plină, când Luna trece prin umbra Pământului. Eclipsele de lună nu apar în fiecare lună, pentru că orbita Lunii și a Pământului nu sunt exact coplanare și deci Luna trece de obicei fie pe deasupra umbrei Pământului (aflată în planul ecliptic), fie pe sub ea.

Eclipsele lunare pot avea loc numai atunci când luna plină are loc în apropierea celor două noduri orbitale, fie nodul ascendent, fie cel descendent. Acest lucru face ca eclipsele să se producă aproximativ la fiecare 6 luni și adesea la două săptămâni înainte sau după o eclipsă de soare.

Citeste si: CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: VINERI 7 FEBRUARIE 2020. Mesajul și rugăciunea zilei!

Citeste si: Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Berbecul

Citeste si: Horoscop bani. Zodii care se îmbogățesc în 2020

Intervalul de timp dintre două faze ale lunii de același fel, numit lună sinodică, este în medie de aproximativ 29,53 zile. Prin urmare, în calendarele lunare în care fiecare lună începe de la luna nouă, de exemplu calendarul islamic, luna plină cade pe data de 14 sau 15 ale lunii. O lună a unui astfel de calendar are un număr întreg de zile și astfel durata ei este de 29 sau 30 de zile.

În timp ce Luna plină provoacă fericirea tuturor celor care au nevoie să vadă în timpul nopții, această fază a Lunii este supărătoare pentru astronomi. Într-adevăr, strălucirea ei face dificile observațiile altor corpuri cerești.

În afară de aceasta, Luna, în această fază, nu este interesantă de observat, întrucât, fiind iluminată din față, relieful său se distinge mai greu. De aceea astronomii folosesc filtre de sticlă specială, numite „filtre lunare”, pentru mărirea contrastului și pentru atenuarea strălucirii.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vlad Voiculescu, ultimele declarații despre reîntoarcerea sa în fruntea Ministerului Sănătății: „Nu exclud întoarcerea mea”

Un bolnav decedat este plimbat cu targa prin curtea Spitalului Colentina de doua cadre medicale echipate în combinezoane!

Fiica lui Nicușor Dan a ieșit pozitiv la testul COVID! Primarul Capitalei trebuie să stea 14 zile în izolare: „Eu am ieșit negativ la testare”

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

E regulă pentru toți românii. Ce e obligatoriu pentru slujba de Paște? Florin Cîțu a anunțat chiar acum

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies