Luni, in "Tradarea", Caroline castiga inca o lupta in razboiul cu Cemile

Tuturor le vine greu sa creada ca Ali (Erkan Petekkaya) este interesat doar de fericirea iubitei sale, neinteresandu-l de soarta copiilor sai, insa indoielile se risipesc atunci cand acesta o aduce acasa pe Caroline (Wilma Elles).

Distribuie pe:

fara descriereİntalnirea dintre Caroline si familia lui Ali decurge infiorator dar acesteia nu-i pasa, ci este incantata ca si-a atins scopul.

In timp ce Caroline se bucura de timpul petrecut alaturi de Ali in casa acestuia, bunica Hasefe (Meral Çetinkaya) ii convinge pe nepoti sa se mute la unchiul lor, Kemal (Mehmet Gürhan).

fara descrierefara descriereDar Berrin (Yıldız Çağrı Atiksoy) si fratii ei nu isi gasesc locul nici acolo. Pe langa aceste probleme, stirea ca Cemile (Ayça Bingöl) se afla in infirmeria inchisorii o mahneste peste masura pe Berrin. Aylin (Farah Zeynep Abdullah) cauta sa-si salveze mama, insa planul ei secret va da nastere altor necazuri.

Cine ii va sari in ajutor lui Aylin, atunci cand aceasta incearca sa isi ajute mama, aflati luni, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Tradarea”, numai la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate