Lupta dintre Mircea Badea si Teodor Emi a fost desfiintata: "E o mizerie. Au adus golănia în sala de sport!"

Dupa ce Mircea Badea a pierdut lupta de vineri cu Emi, abandonînd după mai bine de o repriză, evenimentul a fost aspru criticat de persoane influente din artele marţiale româneşti.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFlorentin Marinescu, preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale, a fost foarte dur şi-i arată cu degetul pe cei de la Kempo, care au urmărit doar să-şi facă publicitate.

- Domnule Marinescu, ce părere aveţi despre disputa care a stîrnit valuri de reacţii dintre Badea şi Emanuel?
- E o mizerie. Au adus golănia în sala de sport! Cum a putut avea loc aşa ceva? Aceste dispute nu fac altceva decît să murdărească artele marţiale. Pui să se bată un om de pe stradă cu un profesionist, iar o federaţie se implică şi asigură logistica pentru o astfel de şuşanea.

- Mircea Badea s-a lăudat că e gata să-l înfrunte pe adversarul său, indiferent de condiţii.
- Lasă ce a spus el. Federaţia de Kempo nu trebuia să lase să aibă loc o astfel de luptă. Badea s-a văzut că e neantrenat, ce se întîmpla dacă unul dintre ei termina meciul rănit? Cine răspundea? Artele marţiale nu asta reprezintă. Ameninţările de genul kalooga_36441" îţi rup capul", care au loc pe stradă, nu se încheie în sala de sport.

fara descriere- Ce era de făcut?
- Să-l convingă pe Badea că nu poate lupta cu un profesionist. Federaţia de Kempo a urmărit însă să-şi facă publicitate. Domnul preşedinte Amatto Zaharia şi-a trimis şi nevasta să arbitreze! Adică persiflarea e totală, nu se mai găsea un bărbat. I-a dat valoare luptei punîndu-şi soţia arbitru. Ei, pe lîngă faptul că nu au încercat să-l facă să renunţe pe Badea, l-au mai şi aţîţat.

- Cum adică?
- Ei l-au injectat. Cu o frază de genul, kalooga_36441" Mircea, e treaba ta, dar dacă nu lupţi, nu eşti bărbat!", l-au aprins şi mai tare pe Badea, care a acceptat lupta. Nici adversarul său nu a fost însă cine ştie ce. Pentru că nu a putut să facă KO un amator! Faptul că Badea nu avea nici o vînătaie la finalul disputei, arată cît de tare a fost adversarul. Dar, repet, această şuşanea nu ar fi trebuit să aibă loc.

Afla mai multe pe gsp.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate