„Lupte de stradă în România!” Maria Ghiorghiu a făcut încă o previziune sumbră

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune sumbră, așa cum face deseori pe pagina ei. De data aceasta, ea a scris că în România ar urma lupte de stradă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Maria Ghiorghiu este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, fiind femeia despre care se spune că ar fi prevestit chiar și incendiul devastator de la Colectiv.

Pe data de 27 mai, prima zi după alegerile europarlamentare, Maria Ghiorghiu a avut o premoniție îngrijorătoare. Se pare că, conform glasurilor pe care ea le aude, în România se va crea haos pe străzi.

Citeste si: S-a născut cel mai mic bebeluș din România! Când a venit pe lume avea doar 720 de grame! Medicii s-au străduit din răsputeri să îl țină în viață

Citeste si: Alexia Eram, fiica Andreei Esca, cerută de soție de Mario Fresh în fața a 16 cameramani! „Am cererea în cap de foarte mult timp”

Citeste si: Maurice Munteanu tună și fulgeră în ediția “Bravo, ai stil!”, din această seară “Eu m-am săturat cumva de această șaradă pe care tu o joci aici!”

fara descriere

Previziunea sumbră făcută de Mareia Ghiorghiu

„Dragii mei,
În aceasta după amiaza, deși eram preocupată cu lucrul din bucătărie, aud mai multe glasuri care strigau așa: „Nu ne vindem Ţara! Nu ne vindem Ţara!

Apoi un alt glas, spune ingrijorat: „Romania! Lupte de strada in România!"

Dragii mei, din păcate, aici vom ajunge cu tot ce se intampla acum in Romania.
Atunci cand se vor adeveri, sa nu spuneti ca nu v-am spus.
Da! SOROS a pus pret mare cu multe zerouri si cu 5 in faţă.
Nu va cer ca sa ma credeti, ci doar sa luati aminte!
Atunci cand se va intampla, va fi prea tarziu. Răul va fi facut si va fi iremediabil”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal în data de 27 mai 2019.

Nu este prima dată când ea scrie pe pagina ei că lucruri dezastruoase urmează să se întâmple. Deseori Maria Ghiorghiu spune că urmează catastrofe naturale sau vorbește despre izbucnirea unor războaie în lume, fără a specifica cu exactitate data și locul în care se vor întâmpla cele prevestite de ea. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate