Lydia s-a sinucis după ce a aflat cel mai mare secret al iubitului ei! A găsit în telefonul lui fotografii greu de privit

Lydia Roberts, în vârstă de 21 de ani, s-a sinucis după ce a găsit fotografii îngrozitoare într-un telefon care aparținea iubitului ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Lydia Roberts s-a sinucis la doar 21 de ani, după ce a descoperit că iubitul ei avea un al doilea telefon mobil, pe care îl ascundea de ea. În el, a găsit mai multe fotografii cu minori care erau abuzați sexual, iar asta a scârbit-o și a dezamăgit-o atât de mult încât a decis să-și încheie socotelile cu viața.

Când a descoperit secretul murdar al iubitului ei, Adam Wells, Lydia Roberts s-a gânit la toate dățile în care el fusese în prezența nepoatei lui și ai altor copii din familie. După ce ea i-a spus ce descoperire a făcut, s-au certat prin mesaje, iar el a ieșit în oraș cu prietenii. Când s-a întors, a găsit-o spânzurată.

Citeste si: Război între interlopi! Șeful clanului Sportivilor, săltat de pe aeroport după ce a incendiat o casă a rivalilor din familia Corduneanu

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Cât de mult îl iubește Carmen de la Sălciua pe Culiță Sterp! Are un perete plin cu poze cu ei doi: „Altar de fotografii. De azi înainte le voi privi mereu”

Citeste si: Toaletă de 80.000 de euro într-o școală din Teleorman, dar elevii sunt trimiși tot la un grup sanitar mizerabil

Lydia a lăsat în urma o familie devastată

Deși Lydia s-a confruntat cu depresia mulți ani la rând, nimeni nu se aștepta ca ea să-și pună capăt zilelor.

„Lydia s-a simțit rănită, trădată. Simțim că Adam a făcut-o să-și pună capăt zilelor. Ca familie, suntem devastați de pierderea ei și, pentru asta, nu îl vom ierta niciodată. Am rămas multe întrebări fără răspuns și sperăm că într-o zi vom afla adevărul”, au declarat părinții Lydiei Roberts.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate