„M-am angajat, gata” Culiță Sterp, filmat în salopetă de muncitor, într-un depozit. Ce anunț a făcut artistul?

Culiță Sterp se ocupă intens de noile sale proiecte muzicale.

Autor: Simona Costache

In articol:

Culiță Sterp a trecut în ultima vreme printr-un eveniment care l-a pus în centrul unui scandal. A avut nevoie de câteva zile de liniște, pentru a-și pune gândurile în ordine, însă se pare că de acum lucrurile au revenit la normal în viața lui.

Cu ajutorul familiei și al celor care îl apreciază, artistul a reușit să treacă rapid peste încercarea vieții sale. 

În urma accidentului produs de Culiță Sterp în Cluj-Napoca, judecătorii au decis ca artistul să fie plasat sub control judiciar și, de asemenea, are interdicția de a părăsi țara, astfel că nu mai poate onora evenimentele din străinătate la care a fost invitat să cânte. Chiar și așa, artistul are un program foarte încărcat și se ocupă cu drag de proiectele sale muzicale. Ultima sa declarație din mediul online i-a luat pe fani pe surprindere, după ce acesta a mărturisit că s-a angajat, însă și-au dat imediat seama despre ce este vorba, de fapt!

Citește și: Geta Sterp, imagine emoționantă de familie, dintr-un moment important din viața lor: „Mă mândresc cu frații mei”. În ce ipostază s-au afișat cei patru frați

Culiță Sterp interpretează rolul unui român plecat în străinătate pentru un trai mai bun

Culiță Sterp le-a arătat tuturor că se află în mijlocul filmărilor pentru un nou clip. Uneori, în videoclipurile sale, în funcție de mesajul pe care vrea să îl transmită, Culiță interpretează diferite roluri. De data acesta, artistul s-a îmbrăcat cu o salopetă de muncitor, vrând să sugereze că joacă rolul unui om care muncește din greu peste hotare, din cauza traiului greu din România. În descrierea clipului, artistul a scris, în glumă: „M-am angajat, gata”, iar ulterior a continuat glumița:

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

„E grea viața pe șantier. Ce să facem, fraților, ne-am angajat și noi, dacă nu mai merge treaba”.

Citește și: Culiță Sterp nu mai poate cânta în străinătate! Judecătorii au decis menținerea controlului judiciar

„Cine te-a gonit de-acasă, omule/Sărăcia nemiloasă, dragule/Aveam ce pune pe masă/Voiam să mai fac la casă/Când puterea nu mă lasă/ Lume rea, lume rea, străinătatea-i grea/Când îți dă o cafea, ți-o dă cu amar în ea/Of, Doamne, câtă sudoare curge/Cât aduni și nu-ți ajunge, omule”, sunt versurile din noua sa melodie pe care Culiță Sterp le-a dezvăluit.

Fanii artistului așteaptă cu nerăbdare noua melodie a artistului. În secțiunea de comentarii, mama Geta a scris un mesaj special pentru fiul ei, în semn de susținere și iubire necondiționate.

„Waw, ce cântec frumos. Culiță, dragul mamei, îți doresc tot binele din lume!”, a fost mesajul venit din partea mamei Geta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andrei Ciobanu dezvăluie ce s-a întâmplat cu Culiță Sterp, după ce a fost eliberat din arest, în urma accidentului rutier: "Primește mustrări de la toți apropiații, mai...

Culiță Sterp nu mai poate cânta în străinătate! Judecătorii au decis menținerea controlului judiciar

”N-am fugit nicăieri” Culiță Sterp, primele declarații despre accident. De ce nu a spus nimic până acum: „Nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele”

Mariana Ionescu Căpitănescu s-a accidentat chiar sub ochii fiicei sale și ai Marcelei Fota! Lovitura îi putea fi fatală: „Mami, mami oprește-te!”

Vladimir Putin A DAT ORDINUL chiar acum! Decizia luată de liderul de la Kremlin: VOR NEGOCIA

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Românii au noi variante pentru a-și petrece concediul în țară. Destinații la care nimeni nu se gândea

”N-am fugit nicăieri” Culiță Sterp, primele declarații despre accident. De ce nu a spus nimic până acum: „Nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies