„M-am rătăcit cu Denisa” Ce au pățit Iancu Sterp și iubita lui, după ce s-au aventurat pe munte! Și-au dorit cu orice preț să vadă zăpada: „Eu nu mai știu exact cum ajungem într-un loc bun”

Fratele lui Culiță Sterp și Denisa Coțolan au trăit clipe intense, la mare altitudine.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit din nou un cuplu anul trecut. Chiar dacă relația pe care au avut-o în adolescență nu a funcționat, cei doi au decis să își mai dea o șansă și să vadă dacă de această dată lucrurile merg mai bine.

Iar după cum se afișează în mediul online, se pare că aceștia sunt din ce în ce mai îndrăgostiți. Cei doi adoră să se plimbe prin natură și să petreacă timp împreună. Recent însă, un drum la munte le-a dat mari bătăi de cap.

iancu sterp munte, iancu sterp si denisa cotolan, iancu sterp ratacit

Fratele lui Culiță Sterp și Denisa Coțolan au trăit clipe intense, la mare altitudine.

[Sursa foto: Captură foto]

Citește și: „Eu cu Denisa ne-am cumpărat casă” Iancu Sterp, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Denisa Coțolan. Tinerii îndrăgostiți au făcut un nou pas important în relația lor?

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Iancu Sterp și iubita lui, la un pas să nu mai găsească drumul spre casă

Cei doi îndrăgostiți au vrut să profite de faptul că temperaturile de primăvară, care au dominat România până în ultimele zile, s-au transformat într-o adevărată vreme de iarnă.

La fel de entuziasmați precum niște copii de faptul că ninge, Iancu și Denisa au mers la munte, pentru a se bucura de zăpada proaspăt depusă.

De cum au ajuns, Denisa Coțolan a început să arunce cu zăpadă în Iancu, care nu a stat pe gânduri și a fugărit-o pe tânăra sa parteneră.

Nu a durat mult până când joaca s-a transformat într-o adevărată luptă prin omăt.

La un moment dat, sătui de frig și de distracție, aceștia au vrut să se întoarcă acasă, însă faptul că afară era aproape noapte, dar și ninsoarea puternică care s-a abătut asupra muntelui, nu le-au ușurat deloc drumul, ba chiar din contră.

Iancu Sterp: „Toate ca toate, dar am mai urcat puțin, iar aici se fac două drumuri care duc la stânga și altul la dreapta. Pe care îl luăm?”
Denisa Coțolan: „Stânga!”
Iancu Sterp: „Sigur?”
Denisa Coțolan: „Nu știu, mi se pare că ăla urcă, nu?”
Iancu Sterp: „Îți place să trăiești periculos, eu nu mai știu exact cum ajungem într-un loc bun.(...) Trebuia să venim pe zi, acum se întunecă”, au povestit aceștia pe YoutTube, în cadrul unui vlog.

iancu sterp munte, iancu sterp si denisa cotolan, iancu sterp ratacit

Denisa Coțolan

[Sursa foto: Captură foto]

Citește și: Iancu Sterp, declarație de dragoste pentru Denisa Coțolan, la început de an! Cum s-au afișat în fața fanilor

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lovitură neașteptată pentru Culiță Sterp! Ce au decis acum judecătorii în cazul accidentului de la Cluj? Artistul spera să primească o altă veste

Gestul impresionant pe care Culiță Sterp l-a făcut pentru Ștefan de la Craiova! Artistul a scos din buzunar un teanc de bani: „Să vă dea Dumnezeu fericire”

Simina Loica și Alex Bobicioiu, împăcare în stil mare în club! Cei doi s-au sărutat pasional în fața tuturor: „Iubirea mea”

„Care e tatăl copilului?” Simina Loica, luată la rost după ce a apărut imaginea pe rețelele de socializare. Fanii nu mai înțeleg ce se întâmplă în viața ei: „Acum e cu prietenul...

Bomba anului în dosarul CARACAL: NIMENI nu mai credea că se va mai putea întâmpla vreodată

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Dan Negru, beneficiarul unei moșteniri impresionante: „Le-am moștenit din tată în fiu”

Simina Loica și Alex Bobicioiu, împăcare în stil mare în club! Cei doi s-au sărutat pasional în fața tuturor: „Iubirea mea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies