„Mă simt singură, același bărbat aș lua” Mama Geta, măcinată de regrete, la vârsta de 54 de ani? Culiță Sterp a fost uimit de răspunsul pe care l-a oferit mama sa, chiar de ziua sa de naștere

Mama Geta a avut parte de o zi de naștere în familie, alături de copii și nepoți. Iată ce răspuns a oferit în momentul în care Culiță Sterp a întrebat-o ce regrete are în viață!

Autor: Simona Costache

In articol:

Mama Geta a împlinit recent vârsta de 54 de ani, un motiv de mare bucurie pentru toată familia Sterp. Toți cei 4 frați s-au reunit și au organizat mamei lor o petrecere la un restaurant, acolo unde au fost prezenți copiii și nepoții, dar și o parte din familia extinsă.

A avut parte de o zi cum nu se aștepta și, chiar dacă inițial intenția sa a fost să nu facă nimic neobișnuit de ziua sa de naștere, la insistențele copiilor au decis că o ieșire la restaurant ar fi mai mult decât binevenită.

Mama Geta  a primit o mulțime de cadouri și urări speciale din partea familiei sale, dar și din partea fanilor, care nu au uitat să îi transmită cele mai frumoase gânduri. Atât fiica sa cea mare, Ileana, cât și Getuța au realizat câte un vlog de ziua mamei lor, acolo unde toți admiratorii familiei au avut ocazia să vadă cum au petrecut de ziua de naștere a mamei Geta. La un moment dat, însă, întrebată de Culiță Sterp cum se simte în această perioadă, la vârsta de 54 de ani, mama Geta a oferit un răspuns la care nu se aștepta nici fiul ei. 

Citește și: „M-ai făcut să plâng” Mama Geta, surprinsă de mesajul primit de la Vlăduța Lupău, de ziua sa de naștere! Culiță Sterp și-a emoționat mama până la lacrimi

Mama Geta se simte singură la vârsta de 54 de ani

Întrebată de Culiță Sterp  cum se simte la vârsta de 54 de an, mama Geta a mărturisit că se simte singură și, de asemena, resimte kilogramele în plus acumulate de-a lungul timpului.

Surprins de răspunsul mamei sale, fiul său a asigurat-o de faptul că nu are niciun motiv să se simtă singură atâta vreme cât are întreaga familie aproape.

Ulterior, mama Geta a menționat că, în ciuda faptului că viața ei sentimentală nu arată așa cum ea și-ar fi dorit acum, nu are niciun regret și că ar face aceleași alegeri în viață.

Citeste si: Dorința din copilărie pe care Bella Santiago și-a îndeplinit-o la nunta cu Nicu: „M-am simțit foarte bine”. Artista i-a făcut o surpriză soțului, intrând cântând în biserică- kanald.ro

Citeste si: A fost prins criminalul din Berceni. Bărbatul se află în Olanda- stirileprotv.ro

Citește și: Avocatul fraților Sterp, primele detalii despre dosarul de înșelăciune, în care Culiță și Iancu au fost citați. Prejudiciul se ridică la 400.000 de euro: "Au fost efectuate percheziții domiciliare"

Culiță Sterp: „Vreau să te întreb cum te simți la 54 de ani? Să-mi fie rușine că nu știu câți ani ai. Zi-mi cum te simți la 54 de ani. Lasă că ești tânără.”

Mama Geta: „Dragul mamei, nu zic ca la 64, dar mă simt la anii ăștia. Mă simt grasă și singură”

Culiță Sterp: „Cum singură? Că noi suntem lângă tine, noi suntem aproape, noi suntem ai noștri .”

Citeste si: A murit soția lui Alexandru Arșinel! Vestea tristă a venit de la fiul actorului- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 11 iunie 2023. Ce sărbătoare este duminică?- stirilekanald.ro

Citeste si: Daniel Balaciu a fost chemat în fața judecătorilor, în urma atacului brutal pe care l-a săvârșit. Detaliul neașteptat de pe fața sa a ridicat multe semne de întrebare- radioimpuls.ro

Mama Geta: „Câți mai sunteți, că tu după aceea dacă pleci...”

Culiță Sterp: „Ești împlinită cu viața ta? Dacă ai da timpul înapoi ai schimba ceva?”

Mama Geta: „Absolut nimic, același bărbat aș lua, aceiași copii aș face, aceeași treabă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că el mi-a dat tot și îi mulțumesc prima dată că voi sunteți cuminți, sănătoși, suntem toți uniți.”

Culiță Sterp: „Să știi că te iubim mult și te iubește nu numai familia, te iubește toată România. Pe mama Geta toată România o iubește.”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„M-ai făcut să plâng” Mama Geta, surprinsă de mesajul primit de la Vlăduța Lupău, de ziua sa de naștere! Culiță Sterp și-a emoționat mama până la lacrimi

Denisa Coțolan și Iancu Sterp, imagini emoționante în postura de părinți, de la aniversarea mamei Geta! Cei doi au emoționat pe toată lumea cu ultimele imagini postate

A fost prins criminalul din Berceni. Bărbatul se află în Olanda

Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen și cu ce se ocupă când nu se află pe platourile...

Calendar ortodox 11 iunie 2023. Ce sărbătoare este duminică?

„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

Au ieșit la iveală detalii cutremurătoare despre tot ce a îndurat Dana Roba. De ce a fost, de fapt, atacată de soțul ei, Daniel Balaciu: "A vrut să se răzbune pe ea"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies