Macabru! O tânără din Ploiești a vrut să-și ucidă colega, apoi să o pună în saci de plastic: ”A spus că are un cadou pentru mine”

Scene macabre au avut loc în Ploiești. O tânără a vrut să-și omoare colega, apoi să o pună în saci.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O tânără de doar 18 ani, elevă în clasa a XII-a într-un liceu din Ploiești, a fost reținută pentru 30 de zile pentru tentativă de omor calificat, conform stirileproprahova.ro.

Din primele informații, este vorba despre faptul că aceasta a vrut să omoare o colegă, însă, potrivit anchetatorilor, a fost lăsată în libertate.

Înarmată cu o bâtă, colega sa a fost lovită în cap. Medicii psihiatrii au mărturisit că ar avea ”unele probleme”, dar nu reprezintă un pericol real. Victima a mărturisit că era să fie omorâtă, apoi băgată în saci de plastic și lăsată într-o ghenă de gunoi.

Citeste si: Gafa uriașă a blondei care l-a sărutat în videoclip pe Andy de la Puterea Dragostei!

Citeste si: Avertizare COD ROȘU pentru Ialomița și Călărași. Anunțul meteorologilor

Citeste si: Halucinant! A consumat carne de marmotă, s-a îmbolnăvit de ciumă, apoi a murit brusc! Orașul e în carantină

„M-a chemat la ea acasă după școală, într-o zi, și mi-a spus că mă roagă să mă întorc cu spatele că are un cadou pentru mine. Am simțit o lovitură în cap, m-am întors și am văzut că avea o bâtă în mână și continua să mă lovească cu ea. Urlam ‘ce faci? ce faci?’ și nu se oprea.

Am reușit să-i iau bâta din mână și am fugit spre ușă, m-a dat cu capul de un perete. Am început să urlu după ajutor, ca să mă audă vecinii”, povestește victima.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate