Mădălin a încălcat regulamentul şi riscă descalificarea de la Puterea Dragostei! Andreea Mantea: "Ai o problemă cu alcoolul"

Autor: A.N.C.
 
Mădălin a încălcat în repetate rânduri regulamentul, iar staff-ul a simţit nevoit să îl avertizeze. 
 
După ce în gală le-a adus injurii celor din staff, în ediţia de ieri a dormit pe canapea, deşi în regulament este menţionat faptul că ei au voie să doarmă în casa în care filmează, în timpul celor 8 ore în care stau aici.
Andreea Mantea s-a simţit nevoită să le explice din nou regulamentul şi să-i comunice lui Mădălin că a fost penalizat.
 
"Nu ştiu dacă ştiţi în totalitate regulile. Nu cred că le cunoaşteţi toţi. Ai ştiut de la început că este o emisiune reală. 100% reală. Ai ştiut ce ai de făcut şi în ce emisiune eşti. Sunt injurii pe care le-ai adus staffului. Chiar dacă în mare parte sunt turci, au translatori în jurul lor. Cum ai cerut pastilă, ai cerut şi alcool? Ai o problemă şi cu băutura?
 

 

 
Există nişte penalizări. La trei cartonaşe galbene eşti descalificat, iar telespectatorii nu te mai pot salva.
Este valabil pentru toată lumea. Mădălin, astăzi primeşti un cartonaş galben", a spus Andreea Mantea la Puterea Dragostei.
 
Mădălin a încercat să explice ce s-a întâmplat. "Consider că a fost o reacţie urâtă, greşită, a fost o scăpare. Nu a fost chiar o înjurătură. Mă simţeam rău, am citit de câteva ori. Cu alcoolul a fost o glumă. Nu m-am supărat că nu mi s-a dat.
Îmi cer scuze tuturor. O fac aici de faţă cu toată lumea. Îmi cer scuze şi ţie, Andreea. Şi faţă de Vio îmi cer scuze. Puteam să fiu descalificat şi riscam să plec", a declarat Mădălin.
 
"Mădălin a primit cartonaşul pentru că merită. Dacă şi-a cerut scuze cu adevărat, îl respect, dar dacă nu...", a spus Adrian.
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima declaraţie a Monicăi Roşu după ce a plecat de la Exatlon! I-a transmis un mesaj Cristinei Nedelcu

Şef din Poliţie, filmat în timp ce făcea sex cu o prostituată celebră! Amanta a fost cea care a strâns toate problele incriminatorii

Mădălin, găsit fără suflare pe plajă! Mesajul ignorat de toată lumea

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Se modifică SALARIUL MINIM! Reguli noi pentru milioane de români. Cine îl va primi

Andreea Marin îl DISTRUGE pe Ștefan Bănică! Dezvăluirile care CUTREMURĂ showbiz-ul din România! Ce îi făcea acesta

A murit omul care a dat lumii o idee genială. E folosită pe toată Planeta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies