Mădălin Ionescu: ”De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19?" Tatăl lui Mădălin Ionescu a luat o răceală și a făcut atac cerebral!

Tatăl lui Mădălin Ionescu a suferit un atac cerebral, în urmă cu un an și jumătate, însp totul a nceput cu o banală răceală.

Distribuie pe:

Autor: Daniel Coltuc


In articol:

Mădălin Ionescu a făcut o dezvăluire teribilă, în contextul panicii generate de pandemia COVID-19. Omul de televiziune a mărturisit că în urmă cu un an și jumătate, tatăl lui a luat o răceală, după care făcut pneumonie și apoi a urmat un atac cerebral. ”De atunci, tata nu mai e la fel”, a povestit Mădălin Ionescu într-un live pe contul lui de socializare.

”De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19? Pentru cu în urmă cu un an și jumătate, tatăl meu a răcit. A făcut o răceală destul de serioasă, puternică, românească, autentică! A contactat unul dintre virușii clasici, de pe aici de la noi, din spațiul mioritic. A dat în pneumonie și apoi a făcut accident cerebral. De atunci, tatăl meu nu mai este la fel cum era... Practic, tata este de peste un an și jumătate într-o situație extrem de delicată cu toate eforturile pe care le-am făcut atunci și care au dus la salvarea vieții lui, el nu mai e ce-a fost. Și totul de la o răceală care nu era COVID-19”, a mărturisit Mădălin Ionescu. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Mădălin Ionescu: ”Răcelile ucid bătrâni de când lumea”

Jurnalistul explică și de ce nu se teme de coronavirus. El spune că nu era nevoie de apariția unui virus nou să aflăm că bătrânii pot muri sau se pot îmbolnăvi foarte grav de la un siplu virus.

”Nu trebuia să apară acest nou tip de răceală să știm că după 75 de ani orice răcelă mai serioasă le poate fi fatală bătrânilor pentru că apar bolile degenarative, ei oricum au sistemul imunitar foarte scăzut. Nu era nevoie să aflăm că există o răceală teribilă ca să știm că bătrânii pot muri de la răceli mai serioase. Asta e de când lumea. 

Citeste si: Cristina Șișcanu, declarații neașteptate la Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu dorm cu soțul"

Citeste si: Mădălin Ionescu critică măsurile luate de autoritățile române împotriva coronavirusului: „Monitorizarea e superficială, iar carantina cât se poate de lejeră”

Citeste si: Cristina Șișcanu, observație la adresa soacrei: "Mă irită subiectele astea despre mâncare"

Așadar, să nu exagerăm proporiile acestui virus. Ce se întâmplă în Italia e practic similar cu ce putea să i se întâmple tatălui meu, în urmă cu un an și jumătate. Media deceselor din Italia e de peste 80 de ani”, a mai mărturisit Mădălin Ionescu într-un live pe contul lui de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tatăl Gabrielei Cristea a ajuns la azil, iar pe casa lui Eugeniu a apărut un anunț ciudat: ”Casă de vânzare” Cum comentează doamna Pușa, partenera bărbatului FOTO EXCLUSIV

Dramă uriașă pentru tatăl Gabrielei Cristea! Ce spun vecinii lui Eugeniu: ”Noi știm că e la azil acum!” EXCLUSIV

Profeția sumbră făcută de Neti Sandu. Toți cei de la Pro Tv s-au speriat, dar s-a împlinit. Detalii zguduitoare din interior

Cristina Șișcanu, prima eliminată de la Survivor România

CUMPLIT! Problemele uriașe prin care a trecut Augustin Viziru după ce și-a tăiat mâna cu toporul! Faimosul de la Survivor și-a secționat patru tendoane nu își poate mișca două...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies