Mădălin Ionescu, despre coronavirus: ”Nu e o pandemie, e o GOLĂNIE a serviciilor”

Mădălin Ionescu crede că isteria coronavirusului este una artificială.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Mădălin Ionescu nu crede că toată nebunia legată de răspândirea coronavirusului are o bază reală. Prezentatorul de televiziune crede că virusul este ”o golănie a serviciilor secrete” în scopul îmbogățirii unor ”băieți deștepți” care acum își freacă mâinile când văd vânzările care se fac în supermarketurile din întreaga lume.

”Isteria mediatică din jurul coronavirusului este, evident, întreținută artificial. Trecem peste demența la care a ajuns presa și dorința/ speranța nevrotică a multor ziaristi de a relata despre apariția a noi și noi cazuri de infectare ... “Coronavirusul” nu e o pandemie. E clar! E o golănie a unor servicii secrete și un test despre cât de ușor pot fi destabilizate economii puternice sau cât de simplu pot fi manipulați oamenii prin intermediul unei arme biologice transformată in virus mediatic.

Citeste si: Cristina Șișcanu, observație la adresa soacrei: "Mă irită subiectele astea despre mâncare"

Citeste si: Andrei Duban a fost părăsit de iubita cu care dorea să se logodească! Ulterior, Raluca i-a făcut cunoştinţă cu Graţiela, care i-a devenit soţie! DEZVĂLUIRI

Citeste si: O româncă din Portugalia își acuză soțul milionar de tentativă de omor: „Ştiam că trebuie să scap din mâinile lui, m-am luptat să...”

Mărălin Ionescu: ”Se fac eforturi ca virusul să ajungă și în România”

fara descriere

O pandemie a fost “gripa spaniolă” de la începutul secolului trecut. Au murit atunci peste 60 de milioane de oameni. În luna mai “coronavirusul” va fi uitat. Până atunci se vor îmbogăți anumite sectoare farmaceutice și retaileri alimentari.

fara descriere

“Coronavirusul” ar putea fi Paștele, Crăciunul și Anul Nou la un loc pentru supermarketurile din toată lumea. La noi, deși nu s-a semnalat vreun caz, oamenii au dat buzna prin magazine. Românii golesc rafturile chiar dacă nu-i dau banii afara din casă. Asta da lovitură comercială! Anul trecut, pe vremea asta, peste 300 de conaționali au decedat de gripa autohtonă și nu s-a sinchisit nimeni (au fost peste 90 de mii de îmbolnăviri). Am sentimentul vag că se fac eforturi ca acest virus de import să ajungă și în România ... Trebuie sa fim și noi în rândul lumii. Trăiască marketingul și naivitatea umană!”, a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate