Mădălin Ionescu, poveste de iubire la -10 grade cu Cristina Şişcanu. În ce ipostaze fierbinţi au fost surprinşi cei doi soţi VIDEO EXCLUSIV

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu se iubesc ca-n prima zi. Chiar dacă peste cei doi au trecut ani buni de căsnicie, ei fac risipă de gesturi tandre în fiecare moment.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

Aşa i-au surprins, zilele trecute, si paparazzi WOWbiz.ro. Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au parcat autoturismul in dreptul unui restaurant in care urmau sa ia pranzul. Desi afara era un frig de crapau pietrele, undeva pe la -10 grade Celsius, cei doi nu s-au grabit deloc sa intre in local, ci au mers agale, pe trotuar, admirand natura, brazii impodobiti, trecatorii. 

La un moment dat, Cristina si-a rugat sotul sa o filmeze, un video scurt, probabil pentru instagramul ei. Madalin s-a conformat zambind, dupa care si-a pupat cu foc sotia.

Cristina si Madalin Ionescu sunt casatoriti din 2011, dar anul acesta cei doi au decis sa isi reinnoiasca juramintele in cadrul unei ceremonii religioase urmate de o petrecere cu numerosi invitati. Ei formeaza o familie frumoasa alaturi de cei doi copii ai prezentatorului tv din prima casatorie si de micuta Petra, in varsta de aproape doi anisori, rodul iubirii celor doua vedete de televziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate