Vedete

Madalin Ionescu, revoltat: “Cei de la Salvare mi-au abandonat tatal in mijlocul strazii" Parintele prezentatorului a trecut milimetric pe langa moarte VIDEO EXCLUSIV

Madalin Ionescu a luat decizia sa-si mute parintii in Bucuresti, dupa ce tatal sau a trecut milimetric pe langa moarte. Parintele sau are 80 de ani, iar in Saptamana Mare a Pastelui, a suferit un atac cerebral, in strada, cei de la Salvare refuzand sa-l interneze in spital.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Simona Alexa


Madalin Ionescu este revoltat la culme! De curand, la mai bine de trei saptamani de cand tatal sau a suferit un atac cerebral si a fost la un pas sa moara, el a aflat ce s-a intamplat cu adevarat cu parintele sau in momentul in care acestuia i s-a facut rau. (Madalin Ionescu explica de ce a ales sa-si interneze tatal la un centru pentru seniori) 

Madalin Ionescu, revoltat: “Cei de la Salvare mi-au abandonat tatal in mijlocul strazii" Parintele prezentatorului a trecut milimetric pe langa moarte VIDEO EXCLUSIV
icon photo

Fostul prezentator de la Kanal D a aflat ca parintele sau, suferind si aflat la o varsta inaintata, nu ar fi fost tratat asa cum se cuvine de catre echipajul medical de pe Ambulanta, din Ramnicu Valcea, care i-a acordat primul ajutor.

Marturisirea i-a fost facuta lui Madalin Ionescu de catre mama sa, cea care se resimte si acum dupa teribila experienta prin care a trecut pentru a-si salva sotul de la moarte. De aceea, Madalin Ionescu este din cale afara de revoltat si a decis sa-si mute parintii in Capitala.

“A trebuit sa-l aducem cu Salvarea de la Ramnicu Valcea la Bucuresti. La Ramnicu Valcea, cu ocazie asta am aflat de la mama ca a trecut prin cateva episoade cel putin nefericite, in raport cu autoritatiile medicale.

La un moment dat, a venit Salvarea si l-ar fi lasat pe tata in mijlocul strazii, dupa ce el a cazut, dupa un prim-ajutor. Au motivat spunand ca sunt prea multi pacienti in spital. Atunci (n.r.: dupa accidentul cerebral al tatalui sau) mama nu mi-a spus nimic, ca sa nu ma supar si sa sun pe acolo (n.r.: la spital).

Nu l-au internat si nu l-au dus la spital”, a povestit Madalin Ionescu, vizibil afectat de situatia disperata prin care au trecut ai sai.

Aceasta nu este singura problema pe care cei doi batrani, parintii lui Madalin Ionescu, au avut-o in ultimul timp in raport cu autoritatile medicale si locale. In urma cu cateva luni, pentru ca tatal lui Madalin avea nevoie de insotitor permanent, acesta a cerut pensie de insotitor de la Stat.

Cum insa octogenarul mergea pe picioarele lui, cei care se ocupau de cazul sau i-au refuzat dosarul, respectiv dreptul la un ajutor de insotitor.

“Tata deja avea niste probleme si avea nevoie de insotitor. El a fost la autoritatile de acolo si pentru ca se deplasa,  ei nu au vrut sa ii dea acea indemnizatie care ii permitea sa aiba insotitor, care sa-l insoteasca peste tot.

Mama oricum nu mai facea fata pentru ca e foarte greu in situatia in care se afla tata. Dupa edemul si accidental cerebral lucrurile s-au acutizat, in momentul in care l-am adus la Bucuresti, tata nu mai avea reactii. Este adevarat, are o varsta inaintata, 80 de ani, dar el pana acum doi ani facea flotari.

Nici pe mama, nici pe tata nu-i mai lasam sa plece la Ramnicu Valcea, noi, fratii, nu-i mai lasam! Se vor muta aici, la Bucuresti”, a declarat Madalin Ionescu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, inca revoltat de episodul cutremurator trait de parintii sai. 

 

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune