Mădălin Ionescu și-a avertizat soția că pleacă de acasă! Cum a reacționat Cristina Șișcanu: „Poți să pleci 3-4 zile”

Prezentatorul TV și soția lui, discuții în plină noapte! De ce s-a „speriat” Mădălin Ionescu?!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Cu doar câteva săptămâni până la sărbătorile de iarnă, Cristina Șișcanu și-a anunțat soțul că vrea să intre în renovări cu casa! Se pare că vedeta de televiziune își dorește un cadru de poveste pentru Crăciun, motiv pentru care vrea să pună un șemineu lângă bradul

de Crăciun, iar asta va însemna ca livingul să fie șantier în lucru pentru câteva zile! În toiul nopții, vedeta i-a prezentat ideile proiectului ei și lui Mădălin Ionescu, care privea plin de uimire la ambițiile acesteia. 

 Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu

[Sursa foto: Instagram]

Mădălin Ionescu vrea să plece de acasă, după ce Cristina Șișcanu l-a anunțat că intră în renovări cu casa

Dialogul dintre cei doi a fost filmat în întregime de prezentatorul TV și postat pe pagina de Instagram a Cristinei Șișcanu, care este tare mândră de ideile ei. Vedeta l-a pus pe soțul ei în fața faptului împlinit, căci nu i-a cerut părerea în legătură cu noile schimbări, ci l-a anunțat că ele vor demara zilele următoare. Puțin șocat de deciziile luate de Cristina Șișcanu, acesta a întrebat, ironic, dacă poate să plece de acasă, iar aceasta și-a dat acordul, dar doar pentru câteva zile. 

Citeste si: Cristina Șișcanu, jignită din cauza trecutului ei. Ce făcea soția lui Mădălina Ionescu înainte să-și ia cetățenia în România: "Șișcanu, las-o moale. Ai uitat de unde ai venit"

Cristina Șișcanu: Ca să fac aceste schimbări, am renunțat la unul din corpurile de mobilier, vor fi patru în loc de cinci. 

Mădălin Ionescu: Dar masa mai intră? 

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Cristina Șișcanu: Da, ai loc, nu-ți face griji!

Mădălin Ionescu: Dar eu pot să plec de acasă?! 

Cristina Șișcanu: Nu pleca de acasă sau poți să pleci 3-4 zile, numai că trebuie să spargem iar (n.r. peretele). 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

[Sursa foto: Instagram]

De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu 

Nu este vorba despre vreo ceartă de cuplu, ci pur și simplu de dorința Petrei, fiica celor doi.

Micuța vrea să doarmă cu mama ei, iar aceasta trebuie să se conformeze dorințelor acesteia. Ea a postat pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp, răspunsul Petrei atunci când o întreabă dacă o lasă să doarmă cu Mădălin Ionescu. Cristina Șișcanu a decis să recurgă la acest gest pentru a-și pregăti fanii de ceea ce va urma când vor avea copii. 

Citeste si: Mădălin Ionescu, moment sincer din intimitate, alături de Cristina Șișcanu: „Pentru un bărbat e și oarecum jenant”

„Petra, mă culc cu tati?”,   a fost întrebarea Cristinei Șișcanu.

„FIGA (înseamnă „ciuciu' din rusă), nu îți dau voie!”, a fost răspunsul celei mici.

„Pentru cei care urmează să devină părinți… să știți ce vă așteaptă!??? Aici Petra avea doi ani și vorbea moldovenește. Îi ceream voie să dorm cu tati, reacția ei este fabuloasă ???”, a scris Cristina Șișcanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies