Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, indragostiti ca doi adolescenti. O pupa cu foc pe scara rulanta de zici ca-s la prima intalnire

Madalin Ionescu e indragostit lulea de frumoasa lui sotie, Cristina Siscanu. Desi sunt casatoriti de ani buni, cei doi par sa se indragosteasca unul de altul din ce in ce mai mult, pe zi ce trece. O dovedesc imaginile surprinse zilele trecute de paparazzii WOWbiz.ro.

Autor: Mihai Dragan

 

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu formeaza, de ani buni, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc.

Si aceasta, pentru ca daca in alte cupluri mai sar si scantei, la ei pare ca domneste mereu armonia si iubirea. In aceasta cheie au fost surprinsi cei doi, zilele trecute, de paparazzi WOWbiz.ro intr-un mall bucurestean.

Iesisera la o scurta plimbare si... ca sa ia masa de pranz. Cel mai romantic moment s-a petrecut, paradoxal, pe scara rulanta, cand Madalin nu s-a putut abtine si si-a imbratisat sotia si a pupat-o cu patos pe gat.

Agale, cuplul de vedete s-a indreptat spre zona restaurantelor si au ales unul cu specific grecesc. Au comandat si au savurat apoi preparatele, privindu-se lung, in ochi, de parca nu se mai saturau unul de celalalt.

 

In primavara acestui an, Cristina si Madalin au devenit parintii unei minuni de fetite, frumoasa Petra. Micuta s-a alaturat celorlalti doi copii, Filip si Stefania, rezultati dintr-o relatie anterioara a lui Madalin, dar crescuti cu multa dragoste de Cristina.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies