Mădălin îşi caută jumătatea la ”Puterea Dragostei”! A mai fost într-un show matrimonial, dar s-a lăsat cu scântei: ”Nu intrasem eu cu scopul de a-mi găsi pe cineva”

Mădălin, un fost concurent al unei foste emisiuni matrimoniale, a venit la ”Puterea Dragostei” să-şi găsească partenera de viaţă.

Mădălin-Georgian Ion, în vârstă de 25 de ani, fost concurent al unui show matrimonial din România, a venit la ”Puterea Dragostei” să-şi găsească jumătatea!

”Sunt foarte pretenţios în legătură cu fetele, deoarece caut o combinaţie perfectă între aspect şi caracter. Din punct de vedere al fizicului, caut o fată slim fit, cât mai înaltă posibil şi să fie blondă. Îmi plac foarte mult fetele blonde”, sunt primele gânduri ale lui Mădălin la interviu.

Evident, tânărul de 25 de ani a intrat în Casa Puterea Dragostei, alături de fotografia sa înrămată, pentru a-şi găsi echilibrul şi dragostea alături de fata norocoasă. De asemenea, Mădălin a povestit că la emisiunea la care a participat în trecut a intrat cu alt scop decât găsirea fetei perfect, şi anume să-şi facă fosta iubită geloasă. Punct ochit, punct lovit! Chiar dacă a funcţionat pentru o perioadă acest lucru, Mădălin şi prietena sa din acea vreme s-au despărţit din cauza părinţilor. Acum, Mădălin este pregătit să o ia de la capăt şi să-şi găsescă partenera potrivită.

”Puterea Dragostei, dragostea adevărată. Da, am mai participat la o emisiune de astfel de gen. Nu mi-am găsit iubirea acolo şi am zis să mai încerc încă o dată.

De obicei a doua oară e cu noroc. Nu a fost iubire, nu intrasem eu cu scopul de a-mi găsi pe cineva. Cu o fostă, să o fac geloasă. Scopul meu în emisiune este să cunosc pe cineva. Am reuşit să o fac geloasă. Şi s-a întors la mine. Atunci au intervenit părinţii ei. Nu au fost de acord cu ce am făcut, cu participarea mea la acea emisiune. Acum sunt bucuroşi, le-am explicat de ce.
Au spus să mă întorc cu fata perfectă la ei, să mă iubească, să fie sinceră. Aş lupta pentru iubirea noastră”
, a spus Mădălin atunci când a intrat în Casa Puterea Dragostei.

Mădălin a intrat în casa fetelor, iar ele au fost cam dezamăgite când au aflat că nu îşi doreşte copil. Cel puţin nu acum, pentru că nu se simte pregătit! "Nu mă simt pregătit să am copil.

Pentru un copil e nevoie de mai mult decât dragoste şi atât".

Bianca: Nu mi-a plăcut! Clar! Eu îmi doresc copil!

Ştefania: Eşti nebun! Dacă apare copilul din greşeală, nu e tot greşeala ta? Îţi dau cu copilul în cap!

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ei sunt primii doi concurenţi care au intrat în casele de la ”Puterea Dragostei”

Ei sunt cei 12 concurenţi care îşi caută iubirea, la “Puterea Dragostei”! Astăzi, la Kanal D, la ora 10:00, a debutat show-ul matrimonial prezentat de Kanal D

Rafaela, fostă concurentă de la Exatlon, a venit la ”Puterea Dragostei” pentru a-şi găsi jumătatea: ”Sunt o persoană complicată”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Simona Halep a făcut marele anunț. Devine mamă și renunță la carieră?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies