Mădălin None iubește din nou? Uite cine este noua cucerire a fostului concurent de la Puterea Dragostei!

Mădălin None de la Puterea Dragostei a fost pozat cu o brunetă la masă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Mădălin None, fost concurent Puterea Dragostei, a fost fotografiat în public, în preajma unei tinere misterioase. Oare fostul concurent are o nouă iubită sau bruneta cu care s-a afișat în public, la un prânz, este doar o simplă prietenă?

  Citeste si: Reacția neașteptată a lui Livian de la Puterea Dragostei la povestea de iubire publică dintre mama lui și Nelson Mondialu’! EXCLUSIV

  Citeste si: Jador și Ella, sancționați drastic la Puterea Dragostei! Ella a părăsit emisiunea! ”Consecințele nu se opresc aici”

  Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

  Ce spune despre bărbați Loredana Chivu după ce s-a despărțit de None de la ”Puterea Dragostei”

  Relația dintre Loredana Chivu și None de la ”Puterea Dragostei”, chiar dacă a pornit frumos și promitea ceva serios, s-a sfârșit destul de repede, iar cei doi, de atunci, nu s-au mai afișat în compania altcuiva.

  De altfel, de curând, Loredana Chivu a dat și o explicație, cât se poate de clară, cu privire la atitudinea pe care o are cu privire la bărbați, după dezamăgirea trăită alături de None de la ”Puterea Dragostei”.

  Loredana Chivu este, cu siguranță, una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc, formele ei, bine întreținute în sălile de fitness și în cabinetele medicilor esteticieni, făcând, de-a lungul timpului, furori în lumea băieților ”de oraș”. Cu toate acestea, senzuala blondină, deși nu duce lipsă de pretendenți, nu se mai aruncă cu capul înainte când vine vorba despre relații, mai ales că, de-a lungul timpului, a tot spus că își dorește un partener alături de care să trăiască o iubire matură, care să îi ofere siguranța zilei de mâine.

  Citește continuarea aici.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Citește și:

  Alexandru Cumpănașu face declarații incredibile: "Gheorghe Dincă să fie pus în libertate"

  Reacția neașteptată a lui Livian de la Puterea Dragostei la povestea de iubire publică dintre mama lui și Nelson Mondialu’! EXCLUSIV

  Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, fugărit prin Istanbul de o turcoaică îndrăgostită de el! Jador a filmat întreaga scenă

  Jador și Ella, sancționați drastic la Puterea Dragostei! Ella a părăsit emisiunea! ”Consecințele nu se opresc aici”

  Actorul Florin Zamfirescu, declarații șocante despre moartea soacrei lui: ”Au omorât-o”

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies