Mădălin Voicu a spus adevărul despre scandalul cu Serghei Mizil ”Sunt lucruri care mă dor” Dezvăluiri la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”VIDEO

Mădălin Voicu și Serghei Mizil au fost prieteni ”o viață”, aproape 50 de ani, dar prietenia lor s-a rupt brusc în urmă cu câțiva ani.

Autor: Catalina Lohan

In articol:

 

Motivele scandalului dintre cei doi, presa nu a reușit să le afle, deși au fost în ultimii ani mai multe speculații.

”Nu mă mai împac cu el niciodată, m-am săturat ca el să apară ca băiatul bun și eu lepra, mă face nevertebrat, din regnul animal, scursură, analfabet, bou, alcoolic”, spunea Serghei Mizil.

De altfel, tot Serghei Mizil a fost cel care la un moment dat a dezvăluit de ce s-au certat și a spus că Mădălin Voicu a renunțat la prietenie de dragul unei femei. ”Ce face măi, Paganini acum? El politician și violonist celebru care s-a certat cu mine și cu alții din cauza unei femei? Și ce a făcut aia, marea pictoriță? L-a dat afară din casă și a schimbat yalele, l-a părăsit și maestrul doarme acum pe canapea acasă la mama lui în bibliotecă. Vai de el! Uite pentru ce le-a dat ăsta cu șutul prietenilor lui de-o viață”, a citat Denise Rifai o declarație mai veche de-a lui Serghei Mizil, înainte de a-l întreba pe Mădălin Voicu de ce a rupt de fapt prietenia.

Citeste si: Câţi copii are Mădălin Voicu. Politicianul este mândru de moştenitorii săi

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Mădălin Voicu si Serghei Mizil, prietenie stricată de fosta nevastă pictoriță a politicianului

”Nu am rupt-o eu! El trebuia să vină la botez, fusese ziua mea cu o zi înainte, pe 10 iulie. Ne-am simțit bine, am dansat pe mese, ne-au cântat lăutarii...a doua zi nu a mai venit. Nu întreb, nu știu care e cauza. Însă ce a spus, în proporție de 90 la sută este adevărat. Pentru că Serghei a simțit că eu am fost scos din cercul de prieteni și de vechi amici de către pictoriță. Și aici are dreptate. Nu pot să-l contrazic! Însă el e prea pornit. Și atunci de fiecare dată când îl întreabă cineva de mine, de oftică, de supărare, încearcă să mă împungă, și eu sunt supărat pe mine că am fost influențat de o muiere. Dar eu nu am vorbit niciodată despre el la vreo emisiune în ultimii 10 ani, nu am vorbit niciodată nimic despre el. E prima dată când dau un răspuns, la o întrebare, dar să iau eu din proprie inițiativă cuvântul să vorbesc despre Serghei, care mi-e ca frate... Eu nu am vorbit niciodată urât despre el. Nu știu când o să-i treacă dileala asta, poate într-o zi cineva îi va spune: ”Bă, ajunge, nu mai vorbi de ăla de rău și de urât!”, a spus Mădălin Voicu.

”Sunt șanse să vă reîmpăcați?”, l-a întrebat Denise Rifai.

Citeste si: Mădălin Voicu se iubește cu directoarea lui de cabinet! Adriana este subalterna dirijorului la Ministerul Culturii

”Eu îmi doresc, dar nu cred că va înțelege că vinovatul principal de despărțirea noastră e el, în afară că eu mi-am recunoscut vina”, a mai spus Mădălin Voicu.  

Serghei Mizil si copiii lui Madalin Voicu
Serghei Mizil, alaturi de doi dintre copiii lui Madalin Voicu

Mădălin Voicu, motivul pentru care nu a fost la nunta fiului său cel mare

Tot Serghei Mizil a recunoscut acum Mădălin Voicu a fost motivul pentru care în 2018, acesta nu a fost la nunta fiului său cel mare. La repectiva nuntă, Serghei Mizil i-a ținut locul de tată la ceremonie.

”De ce ați lipsit de la nunta fiului dv?”, l-a întrebat Denise Rifai.

”Am și eu o anumită mândrie. Într-o emisiune unde a apărut Mădălin Jr cu Serghei, acum vreo 7 ani cred, el spunea că tatăl lui e Serghei, nu eu. Crezi că mi-a căzut bine? În momentul în care s-a petrecut nunta lui Mădălin, eu am întrebat cine mai vine la nuntă. Și a zis, cutare, cutare, cutare. ”Dar Serghei vine?”, am întrebat. Zice: ”da, vine”! ”Păi atunci ai un tată acolo deja care e împământenit în inima, sufletul și în simțămintele tale”. Nu din răutate, am zis să nu iasă la nunta băiatului meu vreun ghivor, unde trebuie să faci stabor după. Și atunci am zis că e mai bine așa! Am fost la botezul băiatului lui Mădălin Junior, unde nu a fost Serghei. Presupun că Mădălin s-a gândit că dacă nu am venit la nuntă, trebuie să vin la botez, deci să nu-l mai cheme pe Serghei. Nu sunt pornit, dar sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta”, a mărturisit Mădălin Voicu în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica lui Serghei Mizil şi-a sărbătorit ziua de naştere pe vasul de croazieră la care lucrează! Ana a fost desemnată cea mai bună angajată!

Ca să facă rost de bani, Mădălin Voicu a vândut hainele părinților săi! Dezvăluiri incredibile, la ”Vulturii de noapte”

Cornel Ilie, mai sincer ca niciodată. Cum se înțelege artistul cu copiii săi, după ce a divorțat de mama lor: „Merg la ei de fiecare dată când reușesc”

3 zodii să își sune apropiații deoarece este nevoie de ajutorul lor

Cutremur total în România! UNGARIA face legea de 1 Decembrie: IOHANNIS să împiedice...

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Marcel Ciolacu l-a sfidat pe Iohannis. S-a întâmplat chiar de Ziua Națională

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies