Madalin Voicu are o explicatie inedita pentru caderea Oanei Zavoranu: "Dupa 26 de ani, femeile imbatranesc foarte repede. Ei i-ar fi fost mai bine langa un partener mai in varsta"

Madalin Voicu, care este un apropiat al Oanei Zavoranu, a vorbit si el despre situatia grea prin care a trecut vedeta in varsta de 39 de ani.

Distribuie pe:

fara descriere

Cunoscutul politician considera ca atat varsta, cat si faptul ca Oana n-a mai fost atat de mediatizata in ultima vreme au provocat caderea nervoasa a Zavorancei.

"Stii ce se intampla? Oamenii care sunt promovati excesiv de presa, iar dupa un timp intra intr-un con de umbra, sufera foarte mult din cauza asta. Mai ales femeile...As fi preferat sa cred ca Oana n-a cazut asa de tare, incat sa-si doreasca sa plece din aceasta viata. Cred ca Oana ar fi trebuit sa-si dozeze din timp acest 'self-control'. Putini rezista ca si personalitati de-a lungul anilor. Sa stii ca dupa 26-27 de ani, femeile imbatranesc mai repede decat barbatii. Prospetimea fizica a femeilor tine pana la 30 de ani...Poate si asta conteaza, pentru ca ea este si expusa enorm...Nu vreau sa fac speculatii, dar va spun ca Oana e si foarte sensibila. Eu pot s-o inteleg, pentru ca si eu sunt la fel. Am auzit-o si pe Neti Sandu spunand asta, ar fi fost mai bine sa aiba o relatie cu cineva mai in varsta, care s-o inteleaga mai bine", a declarat Madalin Voicu la Pro TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate