Madalin Voicu, despre prima experienta sexuala! O sa ramai masca atunci cand o sa afli cine l-a initiat in tainle amorului

novalue

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereMadalin Voicu a dezvaluit ca a facut prima oara sex cu o femeie in varsta de 30 de ani. Tatal sau l-a dus la ea acasa si l-a lasat acolo sa isi faca "lectiile". Madalin avea numai 14 ani.

"Am mers în locuinţa unei doamne pe care tata o cunoştea. Am intrat. Mi-a apărut în faţă o doamnă de vreo 30, 30 şi ceva de ani. Arăta foarte bine. Mi-a spus: ‘tu rămâi la doamna Tiţa şi faci lecţiile şi ne vedem mai târziu'. Ne-am spălat pe mâini, ne-am aşezat la masă şi m-a întrebat dacă nu vreau să ne odihnim. Prima lecţie a fost o mare surpriză, dar şi un test pentru mine. Eram foarte curios şi libertin. Mi-a spus că tata a vrut să-mi facă un fel de dar, pentru că mă considera matur. A ştiut tata unde m-a dus! Timp de vreo două săptămâni nici nu mai treceam pe acasă. Mergeam de la şcoală direct la tanti Tiţa. Nu m-am îndrăgostit de ea pentru că ştiam că e profesoară", a declarat Mădălin Voicu la "Refresh! by Oana Turcu".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate