Mădălin Voicu, dezvăluire de senzație: ”Emi Pian a fost omorât din greșeală”! Fostul parlamentar lansează un avertisment către Florin Salam: ”Se complace între infractori”

Mădălin Voicu a vorbit despre Emi Pian și Florin Salam pe vlogul lui Cristi Brancu.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Mădălin Voicu a dezvăluit faptul că Emi Pian ar fi fost omorât din greșeală, conform informațiilor sale.

Fostul parlamentar a vorbit despre clanurile interlope și maneliști bătuți și șantajați de aceștia pe vlogul lui Cristi Brancu.

Mădălin Voicu despre Emi Pian: ”N-a murit lovit intenționat”

”Problema cu așa-zisele clanuri sau grupări de mafioți... intitulări sau denumiri care mi s-au părut ușor extravagante și cam fără sens. Asta în ideea că toată media, timp de 9-10 zile a prelucrat și comentat situația iscată la un joc de barbut, unde, din păcate, unul din cei care asistau la acest joc a murit. Dar, din câte știu eu, n-a murit lovit intenționat de către cel care este acum în detenție ci din greșeală. Toate comentariile nu numai că au fost exagerate și uneori chiar tendențioase, dar să vezi ce gusturi are românul, cum se uită el în mare parte doar la nenorociri și la lucruri care sunt ieșite din normele firești ale vieții”, a explicat Mădălin Voicu într-o discuție cu Cristi Brancu.

”În România nu există clanuri ci doar găști”

Fost politician și reprezentant important al comunității rome, Mădălin Voicu crede că în România nu există clanuri și că marii infractori nu sunt cu adevărat țiganii.

”Dacă există, într-adevăr, infractori de mare rang și personaje care fac rău acestei țări, în sensul că fraudează sau destabilizează economia națională, organizații care subminează prestigiul sau renumele țării, ăia nu sunt țiganii.

Adică țiganii fac găinării, fac tot felul de coțcării, lucruri care sunt la nivelul periferic al societății, dar nu pot fi acuzați că au destabilizat bănci, că au vândut industria românească, că au schimbat cursul vieții românilor sau că au adus țara în sărăcie.(...)

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Sunt de acord ca cei care sunt infractori și care comit greșeli trebuiesc pedepsiți. Dar nu putem compara șmecheriile țiganilor cu forma organizată în care unii români majoritari nenorocesc țara”, a mai spus Mădălin Voicu.

Mădălin Voicu: ”Salam-Parizer nu e lăutar adevărat”

Voicu a vorbit și despre acuzațiile pe care Florin Salam și Nicolae Guță le-au făcut în dosarul pentru care sunt cercetați mai mulți membri ai grupării Duduianu. Maneliștii au reclamat faptul că aceștia îi amenințau și le luau banii după concerte, ajungând să le plătească chiar și sute de mii de euro.

”Ăsta este un șantaj și la unii țigani de genul celor care conduc asemenea găști, că despre clanuri nu pot să vorbesc... sunt niște găști familiale. Dar am uneori senzația că și lăutarii se lasă duși de șmecheriile astea și se complac. Eu, dacă aș fi un lăutar recunoscut și apreciat, personal aș evita să mă duc invitat la oameni care sunt dubioși sau sunt în stare să-ți ia banii după ce cânți o noapte întreagă. Nu vorbesc de Salam, de Parizer sau de Costiță, eu vorbesc despre lăutarii adevărați, pentru că dacă o etnie a dat acestei țări o muzică tradițională lăutărească, ăia sunt țiganii. Dar ăia n-o să se ducă niciodată la găștile astea care sunt la marginea societății.

Citeste si: Mădălin Voicu dă de pământ cu Selly, pe canalul lui Cristi Brancu! ”Cântă niște manele și îmbârligă tineretul”! Ironii după scena accidentului regizat

Citeste si: Mădălin Voicu l-a sunat pe Ioniță să rezolve cu Margherita! ”Nu să omori copilul, dar... la țigani există un respect”

Citeste si: Ce au fost și ce-au ajuns! Două vedete din România care au recurs la gesturi disperate pentru că nu pot ieși din casă de 1 Mai!

Eu n-am auzit până acum că pe Adrian Copilu Minune sau pe Ionică Minune, acordeonistul sau pe Miluță Bibescu sau pe George Udilă l-ar fi alergat niște cocalari să le ia banii. Unii se duc din diferite motive, în speranța că o să câștige mai bine, mai ales cei care fac versuri. Salam și cu Guță îți fac versuri pe loc, adică dacă ai o durere de spinare, îți fac cântare cu spinare, dacă ai probleme cu ficatul îți cântă dspre ficat. Eu vorbesc despre lăutarii adevărați, nu despre maneliști. Maneaua este un stil oriental, nu e un stil românesc lăutăresc. Eu vorbesc ca muzician, nu am simpatii sau antipatii, doar recunosc ce înseamnă calitate în muzica lăutărească și de cele mai multe ori, găștile astea nu aduc lăutari adevărați ci d-ăștia dispuși să cânte la comandă”, a mai spus Mădălin Voicu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica lui Serghei Mizil şi-a sărbătorit ziua de naştere pe vasul de croazieră la care lucrează! Ana a fost desemnată cea mai bună angajată!

Cătălin Cazacu și Ioana Voicu, noul cuplu bombă din showbiz? Cei doi au fost surprinși împreună într-un club, la mare VIDEO EXCLUSIV

Mădălin Voicu și Patrizia Paglieri, cu copiii la "Vulturii de noapte"! Dezvăluire-bombă a fiicei celebrului dirijor: "Până la 19 ani nu am ieșit din casă"

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Bilanţ COVID-19, 20 aprilie! Record de decese într-o singură zi din cauza noului coronavirus

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

Istoria secretă. Filmul pentru care Ceaușescu a interzis-o pe Margareta Pâslaru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies