Mădălin Voicu l-a sunat pe Ioniță să rezolve cu Margherita! ”Nu să omori copilul, dar... la țigani există un respect”

Intervenție brutală a lui Mădălin Voicu în scandalul provocat de Margherita de la Clejani, prinsă sub influența substanțelor la volan.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Mădălin Voicu l-a sunat pe Ioniță din Clejani ”ca de la țigan la țigan” pentru a-i da câteva sfaturi legate de fiica lui. Fostul parlamentar spune că a avut o discuție bărbătească cu tatăl Margheritei și că nu știe dacă nu cumva acesta s-a supărat în urma convorbirii. Sfatul lui Mădălin pentru Ioniță: să-și controleze copilul ”nu cu bătaia”, dar să-l controleze.

Mădălin Voicu a sunat la Ioniță să rezolve cu Margherita! ”Marga a plecat pe un drum...”

fara descriere

”Am vorbit cu Ioniță și i-am spus părerea mea, sper să nu se fi supărat. Nu cred că-ți spun un secret, dar la țigani există totuși un fel de onoare, un fel de ștaif, un fel de respect față de copii și copiii față de părinți. Eu cred că Marga a plecat pe un drum nu prea bine bătătorit și probabil, din dorința de a-i face toate poftele și plăcerile s-a ajuns, la un moment, dat, la o situație care supără pe toată lumea și în primul rând pe ei ca părinți.

fara descriere

Eu înțeleg și revolta Vioricăi, înțeleg și îngrijorarea lui Ioniță dar, într-un fel ei sunt co-vinovați la lucrul neplăcut care se întâmplă în viața Margheritei. I-am spus că trebuie să fie mai atent, să aibă mai multă grijă, să controleze cât de cât situația pentru că tineretul din ziua de astăzi este furibund și nu are repere. (...) Nu trebuie să omori un copil cu bătaia, dar copilul trebuie controlat. Și asta mi-am permis să-i spun lui Ioniță ca de la țigan la țigan sau de la tată la tată, nu i-am spus-o ca de la profesor, filosof sau ideolog la muritor. Și sper să fin înțeles, e păcat, pentru că familia Clejanilor e una respectabilă, de calitate”, i-a povestit Mădălin Voicu lui Cristi Brancu pe vlogul acestuia.

Citeste si: Margherita de la Clejani face dezvăluiri incredibile. Cum arată viața artistei, după accidentul care i-a schimbat viața:„Trăiesc precum un rock star”

Citeste si: Adevărul despre ”drogul” luat de Margherita! Ce a vrut să spună fiica Clejanilor când a anunțat: ”Mă injectez cu...”

Citeste si: Previziunea care a șocat-o pe Margherita de la Clejani: „Nu mai ai mult de trăit!” Când a primit vedeta un asemenea ”verdict”

Mădălin Voicu a sunat la Ioniță să rezolve cu Margherita! ”Dacă te lauzi singur înseamnă că ești prost”

Mădălin Voicu a avut o reacție dură când Cristi Brancu a citat-o pe Margherita din textul pus de aceasta pe Instagram: ”n-am nevoie de droguri pentru că eu sunt drogul, mă injectez cu verzișori, ăsta e antdotul”.

”Cristi, hai să fim serioși, vrăjeală de doi bani, eu cel puțin care sunt trecut prin viață și nu mi-a lipsit nici o zonă sau nici un domeniu din ceea ce se cheamă trăire la cea mai mare intensitate. În primul rând, tu, ca om, nu poți să spui ”eu sunt șmecher, eu sunt tare, eu sunt mare” decât dacă ești prost! Să te lauzi și să te auto-ridici-în-slăvi mi se pare o slăbiciune care poate fi de multe ori fatală.

fara descriere

Eu nu spun că ea nu e talentată sau că nu vine dintr-o familie de oameni respectați și cu foarte multe calități dar una-i una, alta-i alta. Cu atât mai mult ar fi trebuit să se ferească de interpretarea media sau a celor din presă care pândesc, pentru că media, în generală și mai ales pe domeniul ăsta monden este la fel de infecțioasă ca și oamenii care sunt subiecți în aceste materiale. Nu trebuie să spun eu lucrurile astea, sunt lucruri pe care, dacă ea spune că e așa inteligentă, trebuia să le intuiască sau să le deducă, nu e prima oară când apare în tot felul de ipostaze”, a mai spus Mădălin Voicu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate