Mădălin Voicu, sub lupa întrebărilor incomode, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Cred că femeile simt că mi-e drag despre ele”

În această seară, de la 23:15, Mădălin Voicu va fi pus în fața tirului de întrebări menite să clarifice o serie de aspecte din viața acestuia.

Autor: Amalia Florea

 Politician celebru, activ pe scena publică românească de mai bine de două decenii, Mădălin Voicu este de  formație muzician. În calitate de violonist și dirijor, a încântat publicul cu numeroase concerte pe cele mai mari scene ale României și nu numai. Provine dintr-o familie cu tradiții muzicale vechi de aproape 200 de ani.  

Un personaj cu mult umor, asumat, autoironic, adesea făcând declarații memorabile, Mădălin Voicu va surprinde și de această dată publicul.

Întrebat de Denise Rifai dacă se consideră un bărbat atractiv,  Mădălin Voicu a răspuns zâmbind:  “Bărbatul nu trebuie să arate neapărat bine… Cred că femeile simt că mi-e drag despre ele”.

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Ați fost supărat pe cineva pentru moartea copilului dvs.?”, „De ce i-ați numit pe români <ultima scursură> de popor?”, „V-ați abonat familia la banul public?”, „De ce ați lipsit de la nuntă fiului dvs?”, „De câte ori ați fost căsătorit?”, „Sunteți un bărbat cu sex appeal?”, „V-a făcut vreodată avansuri un bărbat?”, „Ați devenit un bărbat fidel?”  sunt întrebări la care Mădălin Voicu va trebui să răspundă în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Daniela Gyorfi, pe masa de operație! Un implant mamar i s-a fisurat și are dureri groaznice: „Mi-a crăpat pur și simplu proteza”

Cine este Doctor Cezar, gazda emisiunii Hello Chef

Eurovision 2021. Cine va câstiga Eurovision și care sunt șansele României la acestă competiție

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies