Mădălina a murit! În România, a fost plimbată prin spitale până când nu a mai avut nicio șansă la viață!

Mădălina a murit după ce a fost plimbată între mai multe spitale din România. Medicii din Belgia nu au reușit să o salveze.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mădălina Neculai, o fată de doar 25 de ani, a murit ieri noapte într-un spital din Belgia. Tânăra a suferit arsuri pe mai bine de 50% din suprafața corpului în incendiul de la Sfântu Gheroghe din noapte de 14 spre 15 aprilie.

În România, Mădălina a fost plimbată prin spitale timp de 40 ore. În tot acest timp, starea ei s-a agravat, așa că a fost transfertă la o clinică din Belgia. Din păcate a fost mult prea târziu. La doar 25 de ani, s-a stins din viață sub ochii neputincioși ai medicilor care au făcut eforturi supraomenești pentru a o salva.

„Drum lin catre îngeri, iubita lui mama! Am sperat pana in ultima clipa ca o sa fie bine, dar nu a fost. Mi-ai frânt inima, vei ramane mereu in sufletul meu, puiul meu drag si frumos”, a scris pe Facebook mama Mădălinei.

Citeste si: Measjul emoționant al unei românce din Anglia! A stat nouă ore la coadă, dar nu a ajuns să voteze: „Sunt dezamăgită. Nu pentru că am mers, ci pentru că țara mea și-a bătut joc de drepturile mele”

fara descriere

Mădălina a ars de vie într-un incendiu

Mădlina, iubitul ei și mai mulți prieteni se aflau în Sfântu Gheorghe, la o petrecere. Ploaia puternică i-a determinat pe tânără și pe partenerul ei să se adăpostească într-o cabană de pe malul Dunării. Bărbatul a făcut focul acolo și până la tragedie a fost doar un pas.

Mădălina a fost transportată cu barcă până la Murighiol, iar de acolo o ambulanță a dus-o la Spitalul Judeţean Tulcea. 12 ore mai târziu, medicii au decis să o transfere la Timișoara, dar, în timp ce se alfa în elicopterul SMURD, cadrele medicale de acolo au spus că nu o mai pot primi. Mădălina s- a întors la Constanța, relatează Cancan.

La 40 de ore de la tragedie, Ministerul Sănătății a reușit să o transfere la o clinică din Belgia. Din nefericire, s-a stins pe patul de spital.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate