Madalina Ghenea a venit in Romania! Vezi ce treaba are bruneta in tara!

Mădălina Ghenea se află în România săptămâna aceasta pentru promovarea filmului “Dom Hemingway”, o producţie tipic britanică, plină de umor, adrenalină şi acţiune. Vedeta a fost invitată în studio-ul Morning ZU în această dimineaţă, unde a vorbit despre primul său rol la Hollywood. În zilele următoare, vedeta va avea şi câteva apariţii televizate.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereComedia neagră “Dom Hemingway” a fost lansată în premieră mondială la Festivalul de Film de la Toronto, unde a primit deja recenzii foarte bune.

fara descrierePartenerul de platou al Mădălinei Ghenea este Jude Law, în rolul protagonistului, Dom Hemingway, un faimos spărgător de seifuri din Londra. După roluri în importante producţii italiene de mare  remier public, actriţa îşi face acum debutul la Hollywood.

fara descriereMădălina Ghenea va fi gazda avanpremierei de gală a filmului din 22 noiembrie, organizată de Dress Code Events la Biavati Events, începând cu ora 19:00. Filmul este distribuit in România de Ro Image 2000 şi Prorom, iar  remier ape marile ecrane va avea loc pe 29 noiembrie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate