Mădălina Ghenea, mărturisiri fără perdea despre viaţa ei: ”Am un singur regret...”

Mădălina Ghenea trăieşte cele mai frumoase momente de când a devenit mamă pentru prima oară, însă fericirea ei este umbrită de un regret, despre care a vorbit în urmă cu puţin timp.

Autor: T.S.
 
Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Mădălina Ghenea a dezvăluit că îi pare rău că nu a rămas însărcinată acum zece ani, însă recunoaşte că momentul prielnic a fost acum, când a întâlnit omul perfect. 
 
”Cum au fost ultimii zece ani? Minunaţi! Cred că pot să spun astăzi că sunt un om complet.
Da, ultimul an este cel mai frumos an din ultimii zece, este şi cel mai greu, dar este categoric şi cel mai frumos. Da, cum cred că schimbă fiecare om (dacă este schimbată după venirea fetiţei, n.r.), cred că m-a schimbat în bine şi cred că...pot să spun că am un singur regret, că nu a venit mai devreme, că nu a venit acum zece ani! Un copil este întotdeauna binevenit”, 
a spus Mădălina Ghenea.

 

De asemenea, ea a dezvăluit că mama ei este cea care are grijă de fetiţă de multe ori.
 
”Am norocul să am o mamă extraordinară şi nu ştiu cum să-i mulţumesc pentru tot ce face pentru noi. Da, sigur, că îmi mai doresc copii.
Nu, nu pot (să stau departe de ea n.r.) şi îmi e greu să plec chiar şi pentru câteva minute de acasă. În această perioadă e totul pentru ea şi deciziile mele sunt tot legate de ea”, 
a mai spus Ghenea.
 
În ceea ce priveşte speculaţiile făcute în ultima perioadă, se pare că Mădălina şi Matei sunt în continuare împreună, el fiind chiar cel care a adus-o la interviu. 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies