Vedete

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri!

Madalina Ghenea da lovituta la nivel mondial cu rolul principal pe care il interpreteaza in “Smitten!”, o comedie romantica ce are la baza o poveste savuroasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Zilele acestea, Madalina Ghenea a postat pe contul sau de Instagram scurte secvente din trailerul filmului “Smitten”, in care joaca rolul principal. (Madalina Ghenea isi invata fetita sa vorbeasca in engleza) 

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri! 

icon photo

Dupa cum se poate vedea in imagini, romanca interpreteaza rolul unei tinere care duce o viata simpla si traieste in mediul rural, intr-un satuc saracacios din Italia.  

Citeste restul pe kfetele.ro

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune