Madalina Manole a avut o relatie secreta cu fotbalistul Claudiu Niculescu? Fosta sotie a actualului antrenor e sigura ca vedetele au avut o aventura

Madalina Manole a ajuns, in urma cu 10 ani, in mijlocul unui scandal cu tenta amoroasa, numele ei fiind pomenit in procesul de divort al fotbalistului Claudiu Niculescu de fosta sotie, Lidia.

Autor: Radu Constantin

Lidia, prima sotie a lui Claudiu Niculescu, a acuzat-o, in 2007, pe Madalina Manole ca ar fi contribuit destul de mult la ruperea familiei ei. Femeia a dezvaluit presei chiar pe treptele trbunalului Craiova ca e convinsa ca solista a avut o relatie cu fotbalistul. Informatia a fost negata vehement de Madalina Manole, insa Lidiei nici nu i-a trecut prin cap sa-si retraga afirmatiile.

Citeste si: Pana sa se marite cu Petru Mircea, Madalina Manole dezvaluise ca se iubea cu un strain! "Am cunoscut un barbat european, despre care pot spune ca-l iubesc! Nu pot sa va spun identitatea sa! L-am numit domnul C, de la prenumele sau. E la mare distanta de m

„M-a inselat cu Madalina Manole, cu femei din Craiova(...). Cum sa spuna Madalina Manole ca nu-l cunoaste cand pe factura de telefon a lui Claudiu apare zilnic si de trei, patru ori numarul ei de telefon de atunci? Claudiu chiar mi-a recunoscut, la un moment dat, cateva dintre aventuri”, a declarat Lidia Niculescu in 2007.
La vremea respectiva, Madalina Manole era divortata de Serban Georgescu si nu-l cunoscuse inca pe Petru Mircea.

Inginerul de sunet urma sa apara in viata cantaretei abia un an mai tarziu. In 2009, Madalina s-a casatorit si a nascut, iar in 2010 si-a luat viata in vila din Otopeni.
Interesant este ca nici dupa moartea interpretei, Lidia nu si-a retras vorbele aruncate probabil la nervi, in contextul divortului de fotbalist. „Aceste lucruri s-au intamplat acum multa vreme. Este trecutul ei, nu are rost sa mai rascolim ce s-a intamplat.
Madalina a suferit extraordinar de mult si nimeni nu stie de ce. Am plans cand am aflat ca a murit. E tragic ce s-a intamplat, mai ales ca avea un copil mic”,
a spus Lidia, dupa moartea Madalinei.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies