Madalina Pamfile a vrut sa ia lectii de dictie cu un facalet! "Nu pot sa il bag in gura ca e prea gros! Mie imi plac alea subtiri si lungi!"

Madalin Pamfile are anumite probleme cu dictia si vrea sa ia lectii pentru a scapa de aceste probleme. Face facultatea de actorie si nu prea se descurca pe partea de "tehnica". ##VIDEO11028##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriere"Eu am o problema cu dictia si toata lumea mi-a recomandat sa iau lectii. De mica am avut aceasta problema.", a spus Madalina.

Ovidiu Cuncea i-a oferit un facalet si i-a cerut fostei asistente TV sa descrie obiectul pe care il tine in mana. "Aceasta este o bucata de...hmmm... de lemn. Banuiesc ca este un lemn usor si nu este nou fiind foarte uzat. Seamana cu facaletul bunicii mele. Pot sa il folosesc in diferite moduri.", a incercat sa explice Madalina.

fara descriereOvidiu a vrut sa ii transmita Madalinei ca il poate tine intre dinti pentru a vorbi cat mai corect. "Baga-l in gura, te ajuta la dictie", i-a transmis Ovidiu Cuncea.

Madalina a inceput sa rada si a refuzat elegant acest lucru. "Nu pot, ca e prea gros. Mie imi plac alea mai subtiri si lungi", a concluzionat Madalina Pamfile

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate