Madalina Pamfile, in pragul depresiei. Iubitul a parasit-o! "Nu a apucat sa se bucure de silicoane. De ieri pot sa fac sex!"

Madalina Pamfile este proaspata posesoare a unei perechi de silicoane, insa iubitul ei, care oricum nu era de acord cu ele, nu se mai poate bucura de achizitii. Se pare ca cei doi s-au despartit dupa o relatie care a durat luni bune.

Distribuie pe:

fara descriereInvitata in emisiunea WOWbiz, Madalina a marturisit ca nu a petrecut nicio sarbatoare alaturi de iubit: "Nu cred ca am avut vreo sarbatoare alaturi de iubit. Mai mult cu fetele si familia. Nu am trait senzatia sa imi aleg bradul alaturi de iubit. La un moment dat eram prea mica, aveam 15 ani, iar acum nu am prieten. Cum o dau tot nu e bine".

##VIDEO6779##

In ceea ce priveste despartirea de iubit, vedeta a lamurit lucrurile: "S-a presupus ca ne-am despartit din cauza silicoanelor. Nu. Doar s-au suprapus datele. Ne-am despartit din alte motive. Nu a apucat sa se bucure de noile achizitii. De ieri puteam sa fac sex. Ne-am certat, asta e, nu mai am ce sa fac.".

##VIDEO6780##

fara descriere"Da, am suferit. Uneori, un om este universul tau. Stii ca daca il suni la orice ora este acolo, mai ales ca familia ta nu este langa tine. Stiam ca de bine, de rau, el este langa mine.", a continuat Madalina.

De Craciun nu petrece alaturi de familie, desi pentru ea sarbatorile inseamna un moment care trebuie petrecut alaturi de persoanele iubite.

Lenuta, mama adoptiva a Madalinei, a intrat in direct si-a sfatuit fiica sa nu mai puna atat de mult suflet: "Poate Madalina nu e inteleasa de anumite persoane. Este un copil alintat, trebuie inteleasa in felul ei. Daca ai rabdare, obtii multe de la ea. Iubitul ei nu era omul care statea mereu langa ea. Poate avea nevoie sa o dea cineva in leagan, eu nu am putut cand era mica, am muncit. O sfatuiesc sa se gandeasca mai mult la ea, la mine, la putin pe care i l-am oferit. Sa vina acasa.Chiar daca nu pot sa ii ofer haine sau genti de lux ", a spus femeia la WOWbiz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate