Madalina Pamfile: “Nu stiu ce treaba are Denisa Botcari cu Daminuta!”

Denisa Botcari a reusit sa o scoata din sarite pe Madalina Pamfile! Se pare ca blonda i-ar fi stricat planurile Madalinei in ceea ce priveste relatia ei cu fotbalistul.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereRecent, intr-un club din Capitala, Denisa Botcari a fost surprinsa de catre paparazzii WOWbiz.ro dansand lasciv cu Cristian Daminuta. Sportivul insa pare sa fi fost in club cu Madalina Pamfile, insa, dupa ce a fost abordat de Botcari, ar fi lasat-o balta pe bruneta.

Mai mult, se pare ca cele doua fete s-au incaierat din cauza fotbalistului, iar Madalina ar fi parasit clubul.fara descriereDenisa si Daminuta au fost extrem de apropiati in clubfara descriere

Pamfile sustine insa ca nu are nicio legatura cu acest scandal si ca nu o cunoaste personal pe Denisa Botcari.

“Nimeni nu s-a batut cu nimeni, in club. Eu pe Denisa nu o cunosc, nu am vorbit niciodata cu ea. Ne stim din vedere pentru ca ne-am intersectat. Nu stiu ce a fost in club, dar eu cu ea nu m-am batut, nu ne-am certat. S-a spus ca am fost data afara din club, nu este adevarat. Nu ma intereseaza acest scandal si nu vreau sa ma bag. Nu stiu ce treaba are ea cu Daminuta, dar eu imi vad de viata mea, nu ma intereseaza ce face aceasta fata”, a declarat Pamfile pentru WOWbiz.ro.

VIDEO EXCLUSIV! Asta este ultima combinatie posibila! Denisa Botcari i l-a furat Madalinei Pamfile pe celebrul Daminuta! Imagini absolut fabuloase cu noul cuplu pe ringul de dans! Asa miscari nici in discotecile de la tara nu vezi

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate