Madalina Secuianu a vrut sa se sinucida pentru ca era prea urata: "Plangeam cand ma uitam in oglinda, eram distrusa, nu mai ieseam din casa"

Madalina Secuianu a recunoscut ca a vrut sa isi puna capat zilelor dupa ce a trecut printr-o perioada cand avea probleme cu tenul.

Distribuie pe:

fara descriereEa a suferit de acnee, iar fata ei arata ingrozitor. Blonda ajunsese sa nu mai iasa din casa si sa acopere toate oglinzile pentru a nu se mai privi. Din fericire dupa cateva luni de tratament ea si-a revenit si a inceput sa se simta din nou bine in pielea ei.

”Este pentru prima oară cand vorbesc despre acest subiect, pentru ca nu m-am simţit niciodata confortabil sa vorbesc despre aceea perioada groaznica din viaţa mea. In urma cu 5 ani am fost in vacanta la mare, am fost atat de 'lacoma' încât am vrut sa iau tot soarele într-o singura zi. Primele zile nu am avut nimic, cand m-am întors insa in Bucuresti, am început sa ma simt foarte rău, temperatura, frisoane si incepusem sa ma umflu la fata si sa-mi apară anumite unflaturi sub piele. Părinţii mei s-au speriat si m-au dus la doctor, diagnosticul medicilor a fost 'explozie solară'. Dupa 2 săptămâni eram deja desfigurata la fata, pot spune ca devenisem un monstru. Din nou ajunsa la doctor, diagnosticul a fost: acnee de gradul 4.

Am crezut ca niciodata nu ma voi mai face bine, am urmat un tratament cu 9 pastile zilnic, aveam niste dureri ingrozitoare, nu puteam dormi, imi acoperisem oglinzile din casa sa nu ma mai vad pentru ca plangeam de fiecare data cand ma priveam. Eram clasa a zecea mergeam la scoala doar la teze, in rest nu ieseam din casa nici pana in fata blocului, iar cand mergeam la scoala trebuia sa-mi dau jumătate de tub de fond de ten. Unii mai si radeau, îşi dădeau coate iar eu nu mai puteam nici macar sa reactionez la rautatiile copiilor. Eram distrusă pshihic. Nu mai aveam nicio speranţa. Atunci am vrut sa iau pastile sa-mi pun capăt zilelor”, a povestit Madalina pentru nefiltrat.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate