Madalina Secuianu in razboi direct cu Danut Spoitoru, fostul iubit: "Vrea sa ma omoare"/ "Fetito, esti o jigodie!"

Madalina Secuianu traieste clipe de cosmar in aceasta perioada pentru ca fostul ei iubit, Danut Spoitoru, a iesit din puscarie si ar putea sa ii faca rau.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereMadalina a primit o scrisoare de amenintare si acum trage un semnal de alarma pentru ca nu se simte deloc in siguranta.

"Eu nu stiu daca el s-a schimbat sau nu dupa ce a stat atat in inchisoare. Am vrut doar sa trag un semnal de alarma si sa spun ca daca patesc ceva, el este vinovat. Eu ma tem pentru mine, pentru familia mea. Nu vreau sa ma cert cu nimeni ci vreau doar sa se linisteasca.", a povestit Madalina Secuianu.

fara descriereFostul ei iubit, Danut Spoitoru, a intervenit si a incercat sa faca lumina in acest caz si a explicat ca nu el este autorul acelei scrisori pentru ca nu stie sa scrie.

"Nu stiu despre acea scrisoare. Ea vorbeste prostii. Eu mi-am distrus familia pentru fata asta cu mine. Eu am iubit-o mult pe Madalina. Stateam si cu sotia, si cu ea, sa fie toata lumea impacata. Eu nu m-am gandit niciodata in viata mea sa ma razbun sau sa ma interesez de ea. Cum sa ii trimit eu vreodata o scrisoare cand eu nu shtiu sa scriu. Nici sa citesc nu stiu. Ea e o jigodie. Asa o alint eu", a spus Danut Spoitoru la Acces Direct.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate