Madalina Secuianu se teme pentru viata ei! Fostul iubit a iesit din inchisoare - "Daca voi pati ceva, el va fi singurul vinovat"

Dupa ce a fost abuzata fizic si santajata de fostul iubit, Madalina Secuianu ar putea avea din nou probleme din cauza lui. Danut Spoitoru a iesit din inchisoare.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere

Dupa ce a fost terorizata de fostul iubit care nu a lasat-o in pace nici dupa ce a ajuns dupa gratii, Madalina a plecat o perioada din Romania pentru a gasi liniste. De doua zile insa, Spoitoru a iesit din inchisoaresi blonda se teme pentru viata ei.

“Am primit foarte multe mesaje in care eram anuntata ca s-a eliberat si in care eram sfatuita sa am grija de mine. Eu sper sa-i lumineze Dumnezeu mintile si sa-si vada de viata lui, sa uite de mine si de ce a fost intre noi. Fiecare are viata lui acum, sa incercam sa uitam trecutul. Desi m-a amenintat in repetate randuri, chiar si de dupa gratii, ca o sa-mi faca rau si nu in mod personal, eu tin sa precizez ca doi ani cat el a fost inhis nu am patit nimic, nici macar nu m-am impiedicat pe strada. Oricum, daca voi pati ceva el va fi singurul vinovat”, a povestit Madalina pentru nefiltrat.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate