Maestrul Florin Zamfirescu "a pacalit" de trei ori moartea! Prima oara, a baut soda caustica! "Dumnezeu ma iubeste! EXCLUSIV

Actorul Florin Zamfirescu a trecut prin momente grele in anul ce tocmai s-a incheiat. Cu ochii in lacrimi, maestrul si-a luat adio de la trei dintre oamenii de care-l legau amintiri deosebite, atat pe plan personal, cat si profesional.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Actorul Florin Zamfirescu a trecut prin momente grele in anul ce tocmai s-a incheiat. Cu ochii in lacrimi, maestrul si-a luat adio de la trei dintre oamenii de care-l legau amintiri deosebite, atat pe plan personal cat si profesional.
Radu Beligan, Marin Moraru si Sebastian Papaiani au trecut in nefiinta, cei mai indragiti actori romani fiind alaturi de ei, pe ultimul drum. Printre ei s-a numarat si Florin Zamfirescu pe care l-au podidit lacrimile cand a vorbit despre fiecare dintre prietenii lui plecati intr-o lume mai buna. Ei bine, decesele maestrilor l-au facut pe protagonistul nostru in varsta de 67 de ani sa se gandeasca din ce in ce mai des la moarte, fara a se teme insa de clipa “plecarii”. Ca in celebrul film “Destinatie finala”, marele actor a pacalit de trei ori moartea, dupa cum chiar el povesteste.
“La varsta de sase ani, am baut soda caustic. Mama mea spala si, fara sa-si dea seama de pericol a lasat cana cu soda caustica diluata la indemana mea. Am crezut ca e apa si am zis sa beau putin cate putin. Mi-am ars cavitatea bucala, dar daca as fi dat-o pe gat nu mai eram aici sa povestesc. Pe “dansa” am mai pacalit-o sic and m-am dus la inot, in Olt, intr-un loc periculos. Am fost tras la fund si cand m-am trezit pe uscat, imi zvacnea tampla, parca-mi batea cineva un cui in cap. Ei, ultima oara cand era trec in lumea celor drepti a fost acum cativa ani, cand am facut infarct”, a marturisit Zamfirescu pentru WOWbiz.ro.

fara descriereRadu Beligan, Marin Moraru si Sebastian Papaiani au trecut in nefiinta, cei mai indragiti actori romani fiind alaturi de ei, pe ultimul drum. Printre ei s-a numarat si Florin Zamfirescu (actorul a fost socat de vaduva lui Papaiani! Uite ce a spus despre aceasta) pe care l-au podidit lacrimile cand a vorbit despre fiecare dintre prietenii lui plecati intr-o lume mai buna.

Ei bine, decesele maestrilor l-au facut pe protagonistul nostru in varsta de 67 de ani sa se gandeasca din ce in ce mai des la moarte, fara a se teme insa de clipa “plecarii”. Ca in celebrul film “Destinatie finala”, marele actor a pacalit de trei ori moartea, dupa cum chiar el povesteste.

La varsta de sase ani, am baut soda caustica. Mama mea spala si, fara sa-si dea seama de pericol, a lasat cana cu soda caustica diluata la indemana mea. Am crezut ca e apa si am zis sa beau putin cate putin. Mi-am ars cavitatea bucala, dar daca as fi dat-o pe gat nu mai eram aici sa povestesc. Pe “dansa” am mai pacalit-o si cand m-am dus la inot, in Olt, intr-un loc periculos. Am fost tras la fund si cand m-am trezit pe uscat, imi zvacnea tampla, parca-mi batea cineva un cui in cap. Ei, ultima oara cand era sa trec in lumea celor drepti a fost acum cativa ani, cand am facut infarct”, a marturisit Zamfirescu pentru WOWbiz.ro.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate