Magda Catone ar fi vrut mai multi copii cu Serban Ionescu! Uite ce zice actrita despre relatia cu unicul ei fiu!

Magda Catone a vorbit despre relatia pe care o are cu fiul ei. Actrita este mandra ca baiatul sau si al lui Serban Ionescu a ales actoria.

Distribuie pe:

fara descriereMagda i-a facut o scurta caracterizare lui Carol, despre care spune numai cuvinte frumoase.

"Nu-mi cocoloşesc fiul. Avem o relaţie sportivă. Avem grijă unul de celălalt, dar dacă se întâmplă vreodată îmi atrage atenţia. Mă bucur că pot să fiu drastică şi am aşa o vigoare, o voluptate a moralizării şi încerc să creez o stare de pedagog, dar nu de "cea mai mamă rea". Copiii, în general, au nevoie de comunicare. Dacă mergi la psiholog, unei mame tinere i se spune că trebuie să-i acorde copilului ei 1-2 ore. Dacă nu eşti lângă el atunci când învaţă să vorbească, să facă primii paşi, să descopere viaţa şi să-i acorzi timp, atunci se creează acele crevase şi apare îndepărtarea. Sunt atentă să fac ce trebuie pentru el şi mă rog lui Dumnezeu să ne ferească de situaţii de criză. Dar, oricât de urât ar fi fapta lui, trebuie să ştii să-i fii mereu alături.

Mă regăsesc foarte mult în fiul meu. În piesa "Visul unei nopţi de vară", el joacă rolul unei femei. Când am mers la premieră, am avut senzaţia că mă văd pe mine, pentru că el avea părul vâlvoi, roşiatic, buzele rujate, cu rochia şi ţinuta feminină. Este înalt, zvelt şi aţos ca şi Şerban. E sensibil şi ca mine şi ca şi Şerban. Are farmec, are umor, e politicos"
, a spus Magda Catone la Antena Stars.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate