Vedete

Magda Catone, despre cel mai greu moment din viata ei: "A fost ca o penitenta pentru mine! Timp de 13 ani! Am facut si tratamente"

Magda Catone s-a chinuit mult sa ramana insarcinata!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Magda Catone, despre cel mai greu moment din viata ei: "A fost ca o penitenta pentru mine! Timp de 13 ani! Am facut si tratamente"icon photo
Magda Catone, actrita care a fost casatorita cu Serban Ionescu, a incercat sa ramana gravida timp de 13 ani! A facut tratamente grele si costisitoare, a fost un adevarat chin sa ajunga sa isi indeplineasca visul de a deveni mama.


Actrita a mai marturisit ca apoi, cand a ramas gravida, a avut mare grija de ea si de bebelusul din burtica, pentru ca nu a vrut sa isi puna in vreun fel in pericol sarcina.


”Cred că este menirea femeii să aducă un copil pe lume.  A fost ca o penitenţă pentru mine, timp de 13 ani. Am făcut şi tratamente. În momentul în care am rămas însărcinată am început să merg mai lin în cariera mea. La 4 luni de sarcină m-am oprit, n-am mai jucat. Cred că merită să ai grijă în timpul sarcinii la ce mănânci, la cum trăieşti, pentru că o viaţă întreagă vei avea asta în faţă”, a declarat Magda Catone despre cel mai greu moment din viata ei, in cadrul unei emisiuni de televiziune. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune