Magda Catone se pregateste de parastasul lui Serban Ionescu. Mama artistului este posibil sa organizeze o ceremonie separata, ca si anul trecut!

Peste cateva zile se implinesc doi ani de cand marele actor Serban Ionescu nu mai este printre noi. Iubit si indragit de o tara intreaga, artistul si-a gasit sfarsitul in noiembrie 2012, dupa o lunga perioada de chin si suferinta.

Distribuie pe:

fara descriereMagda CatoneInitial, actorul a fost diagnosticat cu borelioza si a primit un tratament gresit, ulterior medicii unei clinici din Germania descoperind ca in realitate acesta avea scleroza amiotrofica si din acest motiv starea sa se degrada de la o zi la alta. Pe 22 noiembrie, Serban Ionescu si-a luat adio de la noi lasand in urma un baiat de varsta adolescenta, care ii calca pe urme si studiaza actoria, dar si o sotie, actrita Magda Catone si o mama care l-a plans zile in sir. fara descriereMama lui Serban Ionescu are 83 de aniAnul trecut, pentru ca nu se inteleg prea bine si relatiile lor s-au racit, mama artistului si Magda Catone au organizat fiecare cate un parastas pentru artist. Magda Catone nu s-a prezentat la ceremonia religioasa organizata de fosta sa soacra, dar nici acesta nu a calcat pe la cimitir cand nora a facut coliva si a adus preotul la mormantul lui Serban Ionescu pentru a-l pomeni. Situatia s-ar putea repeta si anul acesta, desi sunt credincioase si respecta obiceiurile religioase, cele mai importante femei din viata lui Serban Ionescu urmand sa faca slujbe de comemorare separate. Pentru ca asa cer canoanele bisericesti, parastasul de pomenire va avea loc inainte datei de 22 noiembrie, ziua in care s-a stins Serban Ionescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate