Magda Catone si-a dorit o stea pe Aleea celebritatilor pentru Serban Ionescu. Aprobarile au venit prea tarziu

Cu putin timp inainte ca Serban Ionescu sa moara, sotia sa Magda Catone a facut o cerere la Primaria Muncipiului Bucuresti pentru ca actorul sa primeasca o stea pe Aleea Celebritatilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereMarele actor Serban Ionescu a murit pe 21 noiembrie“Magda si-a dorit mult aceasta stea pentru Serban si, din cate stiu eu, a primit aviz favorabil din partea tuturor celor implicati, dar, din pacate, a fost prea tarziu. Vom face demersurile pentru ca maestrul sa primeasca, din pacate acum, o stea postmortem. Tin minte ca Magda m-a sunat chiar in ziua in care Serban fusese internat in spital si am discutat despre stea. Nu ne inchipuiam ca mai avea doar cateva ore de viata”, a declarat pentru WOWbiz.ro actorul George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis.

Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame), proiectul cultural initiat de Teatrul Metropolis si Cocor, in parteneriat cu Primaria Capitalei, cuprinde stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului.

Serban Ionescu a murit pe 21 noiembrie, la Spitalul de Urgenta Floreasca unde fusese internat cu o zi inainte. Actorul suferea de scleroza amiotrofica laterala.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate