Magda Catone, singura si trista la parastasul lui Serban Ionescu!

In aceasta dimineata, Magda Catone a facut parastasul la implinirea unui an de la decesul lui Serban Ionescu. In urma cu 13 zile, actorul I s-a mai facut un parastas.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMagda Catone a participat la toata slujba din bisericaIn urma cu doua saptamani, mama lui Serban Ionescu si Irina Lehan, femeia care a stat alaturi de actor in ultima perioada a vietii acestuia, au facut parastas mare la implinirea unui an de la moartea lui. Atunci, la pomenire, nu au participat nici Magda Catone si nici Carol, baiatul acesteia cu Serban Ionescu. Asa ca, astazi, chiar la implinirea unui an de la moartea actorului, Catone face parastas. Ea a mers la Biserica Batistei, aceea unde s-a facut si slujba de inmormantare pentru actor. A venit aici de dimineata, singura si trista, si a participat la liturghie, slujba oficiata cu ocazia sarbatorii kalooga_36441" Intrarea in biserica a Maicii Domnului". Abia dupa liturghie a avut loc si slujba de pomenire a actorului.
Spre finalul slujbei de pomenire, la biserica a aparut si Carol, fiul Magdei Catone si al regretatului Serban Ionescu. Abatut, acesta a stat alaturi de mama sa pana la finalul slujbei. Au plecat apoi spre cimitirul Bellu, unde e inmormantat actorul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate