LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Magda Catone vrea sa boteze o strada din Bucuresti cu numele lui Serban Ionescu

La final de an, Magda Catone are mai multe planuri legate de Serban Ionescu. Conform avocatului acesteia, actrita a facut toate demersurile la Primaria Generala a Capitalei pentru ca o strada din Bucuresti sa poarte numele "Serban Ionescu".

Distribuie pe:

fara descriereActrita Magda Catone, sotia lui Serban IonescuAvocatul Bogdan Pavel ne-a declarat ca, mai intai, Magda Catone doreste sa finalizeze toate aspectele religioase in legatura cu comemorarea sotului sau Serban Ionescu. "A cerut la Primarie, proiect care a si fost demarat de autoritati, ca o strada sa poarte numele lui Serban Ionescu", ne-a spus avocatul.

Bogdan Pavel a completat ca actrita doreste sa infiinteze si o fundatie care sa poarte numele sotului sau "pentru a ajuta tinerii actori si nu numai", a completat aparatorul Magdei Catone. "Clienta mea a fost impresionata de povestea a doi copilasi bolnavi de paralizie cerebrala pe care doreste sa-i ajute sa ajunga in Ucraina, la operatii. Si asta, pentru ca acolo se poate sa fie ajutati, iar suma anuala pentru tratament e de 21.000 de euro de persoana. Nu vrea ca cei doi baietei, care au 5 ani, respectiv un an si jumatate, sa pateasca ca Serban Ionescu. Acum, cei doi copii pot fi salvati, mai tarziu s-ar putea ca niciun tratament sa nu-si mai faca efectul, asa cum s-a intamplat si in cazul actorului", a  explicat Bogdan Pavel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate