Magda Ciumac e blocată în Italia din cauza coronavirusului, dar e furioasă pe autorităţile române: “Până acum ce ați făcut? Anulați zborurile după 3 săptămâni? Virusul nu vine numai cu avionul! Imbecililor!”

Magda Ciumac e blocată din cauza coronavirusului în Italia, dar critică situaţia din România.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Magda Ciumac e blocată din cauza coronavirusului în Italia, unde se află în vizită la sora sa. “România, dacă vrei să faci ( măcar odată ceva bun) inchide frontierele! Virusul nu vine numai cu avionul! Rușine maximă! Halal decizie! Unde mai pun...că sunt blocată în Italia! Dar: Închideți tot ( dacă vreți să faceți ceva bun)”, a postat Ciumac. (vezi cum a glumit Alex Bodi pe seama coronavirusului)

Citeste si: Tara in care Coronavirus va ucide 100.000 de oameni. "Va exista o perioada indelungata in care ne vom confrunta cu aceasta epidemie"

Citeste si: Anunț de ultimă oră: Câte persoane sunt în carantină din cauza coronavirusului?

Citeste si: Bombă în mass-media din România! A fost dat afară după 37 de ani. Conflict de interese? - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a văzut SFÂRȘITUL! „În toate locurile omenești posibile”

„Aici sunt 366 morti, mii de persoane -pozitiv- dar Italia nu a închis porțile nimănui, chiar dacă este dramatică situația, oameni blocați, carantina, magazine goale, oameni care fug din orașe, biblioteci, discoteci, baruri, tribunale, scoli etc ÎNCHISE! Numai in 24 ore: 133 morti! Dacă vreți să evitați dezastrul: Închideți frontierele, școlile etc! Aici: cursurile continua prin internet (cam) Până acum, ce ați făcut? Ați așteptat să crească ,, numărul,, ori?! Italia lupta! Italia are cel mai bun sistem sanitar, sunt organizați, rapizi etc!”, a continuat Magda Ciumac.

Magda Ciumac e blocată din cauza coronavirusul: "Închideți tot! Protejați copiii!" 

„Toți medicii, asistenții, voluntarii etc, fac sacrificii supraomenești! Voi?! Noi?! Rusine! Copil de 16 ani , a dat și altor copii, și ați anulat doar cursurile în acea clasa! Anulați zborurile după 3 săptămâni? Punctele de frontiera?! Nu vine numai cu avionul virusul! Imbecililor! Și spun asta în ideea în care: trebuie sa vin în țara curând! În 8 aprilie este 1 an de la moartea mamei mele! Închideți tot! Protejați copiii! Că voi nici nu erați în stare sa citiți de pe o hârtie! Inconștienților!”, a încheiat Magda Ciumac.

Numărul deceselor din cauza coronavirusului a crescut alarmant în Italia într-o singură zi, de la 233 la 366, iar bilanțul persoanelor infectate este cu aproape 1.500 mai mare - de la 5.883 la 7.375 de cazuri. Aproximativ 16 milioane de persoane din mai multe provincii au nevoie acum de un permis special pentru a putea călători în alte regiuni, ca urmare a unei hotărâri a autorităţilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Află dacă ai energii negative în casa ta, dar și cum poți scăpa de ele. Tot ceea ce îți trebuie în acest sens este un pahar cu apă

Se întâmplă mâine, 2 decembrie! Iese lumea în stradă. Sute de români declanșează protestul

Rețetă: Cea mai bună negresă de post! Se prepară extrem de simplu. Care e ingredientul secret care o face atât de bună?

S-a găsit tratamentul pentru coronavirus. De unde poate fi procurat. News alert

Fuego, decizie de ultimă oră de teama coronaviruslui. Mesajul postat pe Facebook în urmă cu scurt timp

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies