Magda Ciumac ii demoleaza pe Tolea si pe noua lui sotie: "Gunoaielor!"

Magda Ciumac a lansat un atac fara precedent la adresa fostului ei sot, Tolea si a actualei consoarte a acestuia, Alina.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Magda la atacat extrem de dur pe Tolea Ciumac, pe motiv ca nu vine sa-si vada copilul.
„Gunoaiele asteapta 18 ani sa-si vada copiii! Mamele singure si puternice ii au langa ele! Pana la moarte sa tot astepte gunoaiele! Pana la 180 de ani! Chiara asa de penibili pot fi unii? Un copil pe care nu l-ai sunat, nu l-ai cautat, l-ai lasat in voia sortii, l-ai privat de o vorba buna si caruia i-ai jignit mama, chiar crezi ca o sa vina la tine la 18 ani? Gunoiule de om ce esti! Stii cat are la picior fiul nostru? Stii ce pasiuni are? Cum poti fi atat de penibil si cretin?”, a scris Magda Ciumac pe contul ei de Facebook.

De atacuri nu a scapat nici Alina, actuala sotie a lui Tolea.
„De alta gunoaie nici nu vreau sa discut! Una care mi-a rapit copilul, a fugit pe tocuri cu el, a fugit minora de acasa, are proces deschis de mine de care pretinde ca nu stie! Pe bune? Stiu ziarele, stiu judecatorii, stiu cei la care ai stat, te-au anuntat! Tomcai tu nu stii? Ca nu ti-ai achitat nunta la Rin, la fratii Negoita, stii? Cat ai stat amanta, concubina, 7 ani, de ce nu ai aparut?”, a mai scris Magda.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate