Magda Ciumac și Floricica Dansatoarea, scandal de proporții în mediul online! S-a ajuns la înjurături: „Să încheiem cu circul ăsta””

Floricica Dansatoarea i-a adresat cuvinte grele în mediul online Magdei Ciumac. De la ce a pornit totul?

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Floricica Dansatoarea a devenit celebră în toată țara, după ce a apărut la TV, în urmă cu câțiva ani, la o manifestație. Aceasta a început apoi să fie tot mai activă în mediul online, având un număr impresionant de urmăritori care o apreciază pentru tot ceea ce face.

Floricica Dansatoarea este foarte activă pe pagina sa de TikTok, acolo unde face live-uri cu diferite persoane sau chiar singură. De data aceasta, Floricica Dansatoarea și-a amuzat fanii cu încă o sesiune de live, însă în compania Magdei Ciumac. Cele două au vorbit, au glumit, însă lucrurile nu au degenerat prea bine, iar Floricica Dansatoarea și Magda Ciumac au început un întreg scandal care s-a lăsat cu vorbe urâte.

Scandal de proporții pe TikTok între Floricica Dansatoarea și Magda Ciumac

Fiind în același live pe pagina de TikTok, între Floricica Dansatoarea și Magda Ciumac a început un întreg scandal. Cele două și-au adresat cuvinte grele, iar fanii au rămas șocați.

Citește și: Magda și Tolea Ciumac au încercat să se împace, la rugămintea Floricicăi Dansatoarea. N-a durat mult și au ajuns de la declarații de iubire și alinturi, la înjurături. Ce cuvinte dure și-au aruncat la 15 ani de la despărțire

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Citește și: Floricica Dansatoarea, mireasă! Nimeni nu crede că s-a măritat, deși a postat imagini de la nuntă: “E chiar frumoasă”

Totul a început de la faptul că Magda Ciumac a acuzat-o pe Floricica Dansatoarea că s-a implicat în împăcarea ei cu fostul soț, spunând că nu este adepta scandalului și vrea ca acest subiect să sfârșească.

Ai fost intermediară între mine și împăcarea fostului meu soț. Eu am propus și eu am avut demnitatea și bunul simț. Hai să încheiem cu circul ăsta, că mie circul nu îmi place! Îți doresc numai bine, să fii fericită. Ești o femeie extraordinară, dar mie nu îmi place vrăjeala asta.”, i-a spus Magda Ciumac Floricicăi Dansatoarea, într-un live pe pagina de TikTok.

Floricica Dansatoarea, scandal de proporții cu Magda Ciumac.

Floricica Dansatoarea, scandal de proporții cu Magda Ciumac.

[Sursa foto: Tik Tok]

Floricica Dansatoarea, vorbe dure la adresa Magdei Ciumac

Floricica Dansatoarea nu a putut rezista acuzațiilor Magdei Ciumac, așa că a ripostat, însă nu într-o manieră prea politicoasă. Aceasta a pornit un întreg scandal, fără perdea. De asemenea, i-a adresat Magdei Ciumac cuvinte dure și jignitoare, urmând să o scoată din live-ul său.

Vizibil enervată și deranjată de cele spuse de Magda Ciumac, Floricica Dansatoarea s-a apărat așa cum știe ea cel mai bine, prin cuvinte grele și înjurături urâte.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Floricica Dansatoarea i-a transmis un mesaj lui Vladimir Putin, în plin război: „Am o rugăminte, vreau să lași oamenii în pace”

Floricica Dansatoarea, mesaj de încurajare pentru Zanni de la Survivor România: „Ai fost la casa de copii ca mine...” VIDEO

Floricica Dansatoarea, atac furibund la Nicușor Dan, după ce i-a întârziat ajutorul social! ”Eu ce mai mănânc? Vin la primărie și apoi mă duc la pușcărie!” VIDEO

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Floricica Dansatoarea, atac furibund la Nicușor Dan, după ce i-a întârziat ajutorul social! ”Eu ce mai mănânc? Vin la primărie și apoi mă duc la pușcărie!” VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies