Vedete

Magda Vasiliu a vorbit despre starea de sănătate a fiului ei! Apelul public lansat de prezentatoare: ”Îi rog...”

Ultimele patru luni au fost extrem de dificile pentru prezentatoarea TV Magda Vasiliu al cărei fiu a fost diagnosticat cu cancer şi care se află în Italia, la tratament, iar acum aceasta a oferit noi detalii despre starea lui de sănătate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Magda Vasiliu a vorbit despre starea de sănătate a fiului ei! Apelul public lansat de prezentatoare: ”Îi rog...”


În urmă cu puţin timp, Magda Vasiliu a mărturisit, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul personal de socializare, că fiul ei se simte mult mai bine.


”Azi am început reevaluarea, după patru cure de chimioterapie. Situaţia lui Vlad e mult mai bună, pentru că e tratat civilizat, cu dedicare şi responsabilitate, în condiţii mai mult decât civilizate. Dar, văd copii veniţi din România, făcuţi praf, trataţi aiurea, cu complicaţii grave...au fost teoretic trataţi conform protocoalelor oncologice europene...mă întreb atunci, de ce protocoalele dau rezultate aici, iar în România, nu...Îi rog pe toţi părinţii care au copii cu cancer să vorbească, să-mi scrie, iar eu le voi face publice poveştile..mulţi tac de frică, le e teamă să vorbească, ca şi cum mai ai ceva de pierdut când ai un copil bolnav de cancer...aştept să-mi scrie cei care au curaj să vorbească şi astfel să schimbe măcar într-o oarecare măsură soarta unor copii, a unor copii bolnavi de cancer. E vorba de copii...asta trebuie să priceapă guvernanţii, medicii şi părinţii..ştiu că sunt medici care refuză să accepte transferuri în străinătate, sunt medici care au target la numărul de transplanturi, altfel nu primesc fonduri....de ce tac părinţii? Poate îmi spune cineva, că eu nu am reuşit să găsesc răspunsul....Sau, cum spune Cosmin Stoian, probabil copiii sunt numere, CNP-uri, care contabilizate, aduc fonduri unităţilor medicale...”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune